Hlavní obsah

Proměna v trendy zimní královnu!

Foto: Petr Makovička

Tentokrát se v roli modelky ocitla studentka SandraFoto: Petr Makovička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elegantní, stylová, avšak i chladná a zároveň mysticky záhadná. Takovou jsme si představili zimní královnu, když jsme se rozhodli proměnit čtenářku Sandru v její moderní kopii. Nečekejte ale pohádkovou postavu s rampouchy místo vlasů či ledovou berlou v ruce. Stylistka a vizážistka Janka Letková přizpůsobila totiž modely současným trendům v glamour stylu.

Článek

Překrásné outfity v dnešní proměně, které působí luxusním dojmem, nadchnou zejména čtenářky, které holdují lesklým materiálům, výrazným doplňkům a lodičkám na vysokém podpatku. A to vše v party stylu, který se vám teď před vánočními večírky jistě bude hodit. Modely tentorkrát předvedla čtenářka Sandra, která ve všech vypadala úchvatně. Navíc její krásná tvář s ledovým pohledem dokázala outfitům dodat ten správný výraz.

Foto: Petr Makovička

S líčením si vizážistka a stylistka Janka opravdu vyhrálaFoto: Petr Makovička

Ten navíc Janka Letková podtrhla výrazným líčením očí v stříbrnošedých odstínech a chladnějším tónem rtěnky. To ale nebylo vše. Jako zajímavý detail zvolila jemné bílé peří, kterým pro větší efekt ozdobila horní řasy čtenářky.

Foto: Petr Makovička

Nápaditým detailem byla peříčka nalepená na řasáchFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Také účes musel být perfektníFoto: Petr Makovička

Glamour i retro styl

Bílá barva, metalické odlesky (které jsou mimochodem in a najdete je i v našem článku Metalické odlesky frčí. Zkusila je i naše čtenářka), flitry, peří, kožešina i blýskavé doplňky, jež působí honosným dojmem. To všechno nesmělo chybět při výběru dokonalých modelů pro zimní královnu Sandru. A blýskaly se nejen flitry na topech či šperky, které pořídíte v běžných obchodech s módou za pár korun, ale zářily i nádherné boty na vysokých jehlách i platformách.

Hned první model s elegantním projmutým sáčkem v bílé barvě, kožešinovým límcem (ty si vyberete také zde) a stříbrnými úzkými kalhotami tak doplnila stylistka třpytivými černými lodičkami. Kožešina tento outfit navíc pozvedla hned o třídu výš, ale je na vás, zda se v ní budete cítit dobře, nebo ji v průběhu večera odložíte. Každopádně límce mají výhodu v tom, že je můžete libovolně kombinovat a doplnit jimi nejen sako, ale i svetřík do véčka nebo jen halenku. Obchody jsou jich nyní plné.

Foto: Petr Makovička

Na foto: Kalhoty (New Yorker, 739 Kč), top (Mango, 799 Kč), sako (Topshop, 2160 Kč), kožešinový límec (Promod, 499 Kč), lodičky (Ann Christine, 739 Kč), prsteny (oba New Yorker, 129 Kč), korále (Marks & Spencer, 599 Kč, 599 Kč, 399 Kč)Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Sandra dokázala outfitům pro zimní královnu dodat ten správný výrazFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Kožešinový límec dodal prvnímu modelu nádech luxusuFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Nesměly chybět ani krásné doplňkyFoto: Petr Makovička

„K druhému outfitu, který se nese v retrostylu, jsem zvolila zase metalické botičky na platformě s kulatou špičkou. Báječně dolaďují celkový look v duchu 70. let,“ vysvětluje Janka svůj výběr, ve kterém nechyběla ani stříbrná minisukně, chundelatý kabátek a baret ozdobený blyštivými kamínky.

Foto: Petr Makovička

Na foto: Sukně (Zara, 799 Kč), blůza (Zara, 1499 Kč), kabátek (Zara, 2499 Kč), baret (Marks & Spencer, 499 Kč), boty (Marks & Spencer, 999 Kč), náhrdelník (Ann Christine, 159 Kč), prsten (New Yorker, 129 Kč)Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Druhý outfit se nesl v retrostylu 70. letFoto: Petr Makovička

Absolutně nejvíc sexy však vypadaly Sandřiny štíhlé nožky v černých semišových lodičkách s otevřenou špičkou a jehlovým podpatkem v kombinaci s okouzlujícími šaty protkanými stříbrnými nitkami. „Na vysoké podpatky jsem zvyklá a tyhle botičky jsou díky té platformě vážně pohodlné,“ libovala si čtenářka, přestože vám tyhle lodičky možná budou připadat nenositelné.

Foto: Petr Makovička

Na foto: Šaty (Promod, 799 Kč), lodičky (Zara, 2799 Kč), náhrdelník (Marks & Spencer, 399 Kč), náušnice (Mango, 499 Kč)Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Lodičky pro skutečnou královnuFoto: Petr Makovička

Tip redakce: Pokud holdujete vysokým podpatkům, určitě si vyberete krásné boty i v článku: Chcete být hvězdou večírku? Tyhle boty vám nesmí chybět.

Mystická i rockerská

S posledním stylingem si Janka opravdu vyhrála. Představila ho rovnou ve dvou kombinacích. V té první proměnila pomocí benátské masky čtenářku v záhadnou krásku. „V tomto případě jde vyloženě o party styl a maska se může hodit i na nějaký silvestrovský večírek stejně jako dámská stříbrná kravata,“ doporučuje Janka, která tomuto modelu přidala ve druhém případě na drsnosti rockerskými prvky, jako jsou cvočky na kabátku a kovový hranatý náhrdelník.

Foto: Petr Makovička

Na foto: Svetřík (New Yorker, 419 Kč), legíny (Topshop, 730 Kč), kabátek (Zara, 2499 Kč), boty (Marks & Spencer, 999 Kč), náhrdelník (Topshop, 665 Kč)Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Maska i kravata se vám hodí na vánoční party i silvestrovský večírekFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Na drsnosti vám přidají cvočky i hranatý náhrdelník v rockerském styluFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

A sexy mrazivý pohled na závěrFoto: Petr Makovička

Modely očima Sandry

A jak nakonec hodnotí vybrané outfity samotná čtenářka? „Modely od Janky se mi líbily moc a zaujaly mě úplně všechny. Sice se velmi lišily od mého stylu oblékání, ale pokud bych šla na nějakou společenskou akci, třeba white party :-), tak bych si klidně první nebo předposlední model s šaty oblékla,“ říká Sandra a dodává, že celkovou proměnu si prý náramně užila, protože má ráda, když ji někdo líčí nebo fotí, takže byla ve svém živlu.

Foto: Petr Makovička

Sandra si hýčkání vizážistky a stylistky prý velmi užilaFoto: Petr Makovička

Tak co, milé čtenářky, která varianta se líbila vám? Mystická, rockerská, nebo v retro stylu?

Vizáž a styling: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Za poskytnutí krásných prostor k focení i zapůjčení masky děkujeme pražskému showroomu s designovými světly Hagos.

Související témata:

Načítám