Hlavní obsah

Necítím se provinilá

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podělte se s námi o své zkušenosti!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velice ráda si pročítám různé články „pro ženy", a musím přiznat, že na tenhle jsem musela odepsat - BÝT, ČI NEBÝT MILENKOU. Velice zajímavé a hlavně k zamyšlení.

Článek

Jsem vdaná skoro 23 let, dá se říct, že za tu dobu jsme si prošli s manželem spoustu věcí, ať krásných, tak i méně pěkných. Manžel, ač žárlivý člen rodiny, si zakusil, jaké je odskočit si od manželky, ale protože jsme měli malé děti, vše jsme dali do pořádku. Pořád jsem ale slyšela, že jsem taková a nebo maková s kily navíc. Ale to vše je už dávno, děti jsou dospělé a s manželem jsme úplně spokojení. Máme oba dobrou práci, na finance si nestěžujeme, takže nám nic nechybí.

Je to asi rok, co jsme se rozhodli zkusit něco nového v sexu. Tak jsme začali brouzdat po různých erotických stránkách, občas jsme se někde zaregistrovali. Byl to takový nový náboj, který jsme už potřebovali. Úplnou náhodou mne přes internet oslovil muž, se kterým jsme si občas napsali krátký mail, spíš pozdrav. Po měsíci mě pozval na kávu. Ač jsem nikdy nepřemýšlela o nevěře nebo mít někoho jiného, šla jsem jenom na kávu po práci. Co se ale stalo? Dlouho jsme si povídali o společných věcech a oba jsme pocítili obrovskou touhu k sobě. On mě přitahoval tím, že byl ode mne o dost starší, a já jeho tím, že nejsem hubená. Všechno se stalo strašně rychle a bezmyšlenkovitě. Nebylo to milování, byl to prostě sex. Oba zadaní, a přitom si splnili takovou tajnou touhu. Asi za tři měsíce jsme se sešli ještě jednou a dá se říct, že nešlo o nic jiného než předtím, akorát jsme na to byli oba krásně připraveni. Teď jsme se dlouho neviděli, ale občas si napíšeme. Oba víme, že někdy se zase sejdeme.

Je moc zvláštní, že necítím žádné provinění. Je to, jako bych jenom řekla prostě stalo se. Doma se vůbec nic nezměnilo, spíš milování dostalo krásnější nádech z mé strany a samozřejmě potom i z manželovy. Takže já jsem spokojenější než před rokem.

Reklama

Načítám