Hlavní obsah

ProŽeny.cz v novém!

Foto: Thinkstock

ProŽeny.cz v novém kabátě!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé čtenářky a čtenáři, dnešní den je pro nás v redakci hodně důležitý – po měsících příprav jsme pro Vás spustili novou podobu magazínu ProŽeny.cz. Snažili jsme se, aby se Vám výsledek naší mnohaměsíční práce líbil. A bavil vás. Jak se nám to povedlo, posuďte sami.

Článek

Dnes je tedy Den D. Dlouhé týdny jsme přemýšleli nad tím, jak stránky vylepšit, jaké novinky Vám nabídnout, spolu s grafiky jsme ladili grafickou podobu, která by byla moderní a přitom přehledná.

Kromě nové grafické podoby pro Vás máme několik novinek. Například rubriku Průvodce nákupy, v níž pro Vás naši redaktoři vyhledávají ty nejlepší tipy na nákupy z různých oblastí – módy, bydlení nebo třeba vaření. Nové je i okénko Tipy redakce, pomocí kterého Vás chceme upozorňovat na zajímavé redakční akce. Větší prostor dostala i rubrika Recepty, která se posunula na hlavní stránku – ve třech sloupcích úplně dole najdete nejnovější recepty, jejichž autory jsou jak naši redaktoři Jana Chmelíková a Michal Snížek, tak i vy, naši čtenáři a čtenářky.

Změnilo se i hodnocení pod články, v němž teď můžete volit z dvojnásobného počtu hvězdiček, okomentovat můžete nově i videa. Zjednodušila se i struktura komentářů – příspěvky do diskusí se teď zobrazují chronologicky, Váš příspěvek tak vždy bude posledním v rámci diskuse, ale zobrazí se spolu s názvem a první větou příspěvku, na který jste reagovali.

Abychom Vám co nejvíc zjednodušili a zpříjemnili listování našimi stránkami, zpřehlednili jsme i některé funkce v profilu uživatelky. Například v deníčku najdete nové záložky Z deníčků kamarádek a Z oblíbených deníčků, v receptech zase novinku Recepty kamarádek. Spousta věcí zůstává, jen jsme je trochu pozměnili – způsob vkládání nových deníčků nebo také záložka Kamarádky, která má dvě podzáložky – Moje kamarádky a Mají mě v přátelích.

Zatímco jedna část práce skončila, druhá dnešním dnem začíná. Změn je opravdu hodně, a tak nám prosím odpusťte, pokud se ne všechno povede stoprocentně napoprvé. Slibujeme, že každým dnem budeme lepší a lepší. Zároveň budeme moc rádi, když nám své názory napíšete – jak do diskusí, tak na náš redakční e-mail info@prozeny.cz. Těšíme se na Vaše postřehy!

Reklama

Načítám