Hlavní obsah

Prožijte krásnou vánoční pohádku

Foto: APART

Zažijte svou vánoční pohádku se šperky APARTFoto: APART

Chtěli byste se alespoň na chvíli ocitnout v pohádce? Tak vstupte do fascinujícího světa, kde se realita prolíná s fantazií. Značka APART vás zavede na místa, o kterých se vám dříve ani nesnilo. Nechte se unášet představami a prožijte svou vánoční pohádku.

Článek

Nová kampaň byla inspirována vánočními přáníčky, která se po otevření promění v prostorové obrázky s poutavým příběhem. Na základě ručně malovaných ilustrací, které vytvořil úspěšný umělec Igor Kubik, následně vznikly nádherné fotografie a videa Marcina Tyszky. Skvěle zachytil slavnostní náladu i upřímnou radost, která provází celou kampaň.

Výjimečná atmosféra dělá z Vánoc nejkrásnější období v roce. Města se zaplní výzdobou, přírodu pokryje třpytivý sníh a my se tolik těšíme na setkání s přáteli a rodinou. To vše zažívají i hlavní hrdinky – Małgorzata Socha, Anna Lewandowska a Julia Wieniawa – které se vydají na úžasné vánoční dobrodružství.

Foto: APART

Małgorzata se vydala načerpat vánoční atmosféru do městaFoto: APART

Małgorzata si chce užít pravou sváteční náladu, a proto vyrazila do města. Na půvabném náměstíčku obdivuje vánoční dekorace a obchody s barevnými světýlky, v čemž spatří na nedalekém kluzišti romantické zásnuby! A samozřejmě nechybí ani Santa Claus s kupou dárků.

Anna tráví svátky v pohodlí domova – u bohatě nazdobeného stromečku a krásně zabalených dárků. Kterýpak bude asi právě pro ni?

Foto: APART

Julii se splní tajné přání a sníh se promění v diamantový prstenFoto: APART

Julia zamířila do hor, kde ji čeká nádherná podívaná – v zasněžené krajině se odráží nebe poseté hvězdami a z okna malebné chaloupky se line oslnivá záře. Na tak kouzelném místě se dějí skutečné zázraky – v Juliiných rukou se sníh promění v překrásný diamantový prsten!

Foto: APART

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by bylo ocitnout se uprostřed pohádky?Foto: APART

Koncept vánoční kampaně skvěle vystihuje jedinečnost produktů APART. Těšit se můžete na diamantové šperky, které jsou pro značku stěžejní, ale i na spoustu nových kolekcí jako Perfect Illusion a Vintage. Další žhavou novinkou se stala luxusní kolekce diamantových prstenů, které se pyšní úchvatným drahokamem o minimální váze jednoho karátu. Bezpochyby si zamilujete také kombinaci diamantů a barevných safírů, ametystů, zirkonů, topazů, citrínů nebo smaragdů. Sváteční povahu Vánoc samozřejmě umocní i jemné perly s nadčasovým designem.

Foto: APART

Šperky APART dodají každému okamžiku naprosto výjimečný charakterFoto: APART

Šperky APART se hodí pro každou významnou událost, proto již řadu let patří mezi nejoblíbenější vánoční dárky, které přinášejí krásné emoce a vzpomínky.

Pod stromečkem by letos určitě neměly chybět stylové šperky s motivy měsíce, květin, hvězdiček a písmen nebo kruhové náušnice, které jsou zcela univerzálním doplňkem. V nabídce najdete spoustu zlatých i stříbrných vzorů, včetně oblíbených pozlacených variant. A jestliže chcete přijít s něčím opravdu originálním, vyrobte vlastní šperk. Kolekce Beads a Charms zahrnují stovky krásných přívěsků, které můžete připnout na náramek nebo náhrdelník a vytvořit tak unikátní kousek!

Foto: APART

Udělejte svým blízkým radost neobyčejným šperkemFoto: APART

Reklama

Načítám