Hlavní obsah

O mužích nahlas i potichu 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vousy mají přivábit pozornost - a to sexy strniště umí!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Zamýšlíte se občas nad vzhledem mužů a říkáte si, proč zrovna ten váš neodpovídá vašim představám? Vadí vám jeho laxní přístup k hygieně nebo oblékání? Právě pro vás jsme připravili nový seriál, který vám představí ideálně pěstěného muže. Články můžete vašim drahým polovičkám vytisknout a „nenápadně" jim je podstrčit.

Článek

Dozvíte se, jak má váš miláček pečovat o každý kousek svého těla, které oblečení a doplňky mu zvýší charisma na hranici neodolatelnosti, podle čeho vybírat košile, parfémy apod. Jakmile budete v obraze, lépe se vám povede se svým miláčkem manipulovat.

Vousáč, nebo hebký jako dětská prdelka?

Důkladná a systematická péče odlišuje „muže snů" od těch ostatních. Ke každodenním rituálům muže patří důkladné oholení. Mokré nebo suché - záleží na typu pleti. Někdo spočítal, že muži stráví při holení 1733 hodin života. To už stojí za to, vytvořit si k odstraňování vousů pozitivní vztah, neudělat z toho protivnou nutnost, ale harmonický start do nového dne.

Představivost nespoutáte

Suché holení jde rychle a pohodlně. Při akné a kožních infekcích je vhodnější než mokré. Ale mokré je důkladnější a má erotický náboj. Zkuste svého miláčka oholit, je to snadné, a určitě vám to přinese vzrušení. Nejprve mu umyjte obličej teplou vodou a čisticím krémem. Potom naneste štětkou na pokožku obličeje krém nebo pěnu na holení a nechte ji čtyři pět minut působit. Tím se vousy zvednou a změknou, lépe se holí. Začněte tvářemi, potom krkem a nakonec oholte bradu a horní ret, zde jsou chloupky nejsilnější a potřebují delší čas na změknutí.

Na oholenou tvář naneste raději pleťové mléko nebo gel po holení, je to bezpečnější než klasická voda po holení, která pleť zbytečně vysuší a může způsobit zarudnutí pokožky.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bradkou úspěšně zakryjete dvojitou braduFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vousy, bradku i knír pěstujte jako anglický trávník

Vousy zpravidla nemají pouze zakrýt drobné nerovnosti obličeje, ale i přivábit pozornost k jejich nositeli. Úspěšně bradkou skryjete dvojitou bradu, knírem nehezký horní ret nebo špatné zuby.

Ženy nemají rády chaotický plnovous. Naopak třídenní strniště jim připadá sexy. Vousy a´la Krakonoš či Rumcajs jim nic neříkají, naopak se jim zdají odpudivé. Není divu, zachycuje se v nich špína a částečky jídla a veškeré pachy... Aby přitahovaly, musely by se po každém jídle důkladně promýt. Nejméně jednou týdně ošetřit tzv. vousovou kúrou tj. naolejovat od kořene po konečky a naparfémovat. Ano, delší vousy, aby byly „hamham", požerou víc času než každodenní oholení.

Co vousy prozrazují

Plnovous, nestříhaný, krášlí citového člověka, který je spontánní a požitkářský a manuálně zručný.

Naproti tomu klasická bradka demonstruje vůdcovské nároky a vůli se prosadit. Rozhodně soucit a tolerance nejsou jeho silné stránky.

Napište nám, jakou tvář - vyholenou nebo vousatou - upřednostňujete u mužů, co se vám zdá sexy? Vaše postřehy zveřejníme!

V dalším díle si přečtěte, jak se muži mají starat o své vlasy, jaké jsou klasické účesy, kdo je proslavil a samozřejmě trendy v pánských účesech.

Reklama

Související témata:

Načítám