Hlavní obsah

Průzkum sexu: Kolik žen i mužů předstírá vyvrcholení?

Foto: thinkstock

Pro někoho může být vyvrcholení základním kamenem dobrého vztahuFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu byl v Británii národní Den vyvrcholení. Slavili jste i na dálku? Poctivě? Že si o tom můžete jen nechat zdát? Buďte v klidu. Známe nejnovější statistiky o tom velkém mytickém „óčku“!

Článek

Předstírají ženy orgasmus? Kdy? Jak? A co muži? Zajímají vás odpovědi na předchozí otázky? Tak pozorně čtěte. Protože je známe! Při příležitosti nedávného Dne vyvrcholení totiž v Británii proběhl rozsáhlý průzkum ložnic. Tady je to nejzajímavější, co z něj vzešlo:

1.58 % procent žen přiznalo, že už někdy při styku s partnerem předstíralo orgasmus. Z toho navíc 93 % odtajnilo, že tomu tak nebylo jen jednou.

2. I muži ale, zdá se, mají vystudovanou vysokou postelovou. Nebo minimálně hereckou! Hned 10 procent totiž předstírání vyvrcholení v životě vyzkoušelo. Proč? Nejčastějšími důvody byl strach z poraněných citů partnerky a nepřekonatelná únava. S představou myši v kolečku, která v noci pořád jen běhá a běhá – a cíl nikde, to zkrátka raději zfoukli a mohlo se jít spát.

Foto: thinkstock

Ženy orgasmus předstírají najčastěji hlasitým sténánímFoto: thinkstock

3. Můžete hraný orgasmus poznat? Nejčastěji ho prý ženy předvádí hlasitým sténáním, které je slyšet i přes zavřené dveře. Druhému místu v oblibě vévodí mírně hlasité vzdechy a na třetím je pláč. Nic naplat, i přesto necelé dvě třetiny pánů uvedly, že už někdy své partnerky z předstírání vyvrcholení podezíraly. To ženám blikal podobný alarm jen v 16 % případů!

4.Jak často si vyvrcholení lidé dopřávají? Téměř čtvrtina mužů si minimálně jednu čárku do kalendáře zapisuje denně, u žen je to pouze 15 %. Ukázalo se, že vdané ženy dosahují vrcholu častěji než ty svobodné. Bohužel dvě procenta se doznala také k tomu, že zatím tu čest neměla. Takže by řešením mohl být oltář? To je argument!

5. Jiný nedávný průzkum odtajnil i další krutou pravdu. 26 % Britů by se prý s partnerem rozešlo jen pro to, že s ním nedosáhli vyvrcholení! A celkem 39 % uvedlo, že by to hrálo důležitou roli. A pak že na tom nezáleží...

A jak to vidíte vy? Není tato přehnaná honba za diamantem zbytečná? Jak podstatné je pro vás ve vztahu samotné vyvrcholení? A sex obecně? Zapojte se do diskuse pod článkem!

Reklama

Načítám