Hlavní obsah

První chytrá kaviárová obličejová maska na světě

Foto: Ceskykaviar.cz

Kosmetika Český kaviárFoto: Ceskykaviar.cz

Co se vám vybaví, když se řekne kaviár? Pravděpodobně si představíte luxusní rybí delikatesu. Stejně jako je kaviár výjimečnou pochoutkou, je i exkluzivní ingrediencí pro vaši pleť.

Článek

Důvodem je jednak jeho omezená dostupnost, ale především jeho mimořádné složení čítající dvacet tři prospěšných látek pro pleť, které více než třicetiletý výzkum potvrdil jako jeden z nejúčinnějších anti-aging komplexů. Není divu, ingredience jako provitamin A a D, kolagen, či omega mastné kyseliny svoji schopnost zpevňovat a vyhlazovat pleť prokazují již po desetiletí.

Málokdo ví, že se vysoce kvalitní kaviár vyrábí také doslova za humny, a sice na Fakultě rybářství a ochrany vod ve Vodňanech, která je součástí Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Právě odborníci z této fakulty totiž vyvinuli unikátní způsob získávání kaviáru takzvanou Sturgeon Friendly metodou, tedy bez nutnosti usmrcování jeseterů. Tento šetrný a udržitelný postup umožňuje získávání vysoce kvalitního kaviáru, ze kterého se následně vyrábí extrakt vhodný pro výrobu kosmetiky.

Foto: Ceskykaviar.cz

KaviárFoto: Ceskykaviar.cz

Této zajímavé technologie si všimla biotechnologická společnost Ceskykaviar.cz, která na trh uvedla kosmetickou produktovou řadu denního a nočního krému. Jako jedna z mála značek transparentně deklaruje skutečné množství kaviáru ve svých produktech a vy si tak můžete být jisté, že výrobky této značky obsahují 250 mikrolitrů extraktu.

Při rozšiřování produktové řady se společnost Ceskykaviar.cz rozhodla vydat cestou inovací a nových technologií, spojila síly s průkopnicí nanovláken v kosmetice, Lilianou Berezkinovou, a společně navrhly první „chytrou“ kaviárovou masku. A jak se může kaviárová maska stát chytrou? Když se zaměříte nejen na špičkové složení, ale i na způsob, jakým ingredience do pleti dopravíte, tak aby z kaviáru pleť každé ženy získala nekompromisní maximum. Pro kaviárovou masku byla proto zvolena technologie hedvábně jemných a šetrných nanovláken.

Foto: Ceskykaviar.cz

Pleťová maskaFoto: Ceskykaviar.cz

Výsledkem je maska, která je překvapivě suchá a na pleti mimořádně příjemná i přes to, že je textilní a spadá do kategorie takzvaných sheet masek. Žádné kapání, stékání ani zašpinění. Na rozdíl od většiny ostatních masek, které obsahují až 90 % vody, kaviárová maska neobsahuje vodu žádnou, za to v ní však najdete doslova desítky aktivních látek (kromě kaviáru samotného i další vitaminy a antioxidanty chránící pleť před působením volných radikálů). Pro ženy s citlivou pletí je dobrá zpráva, že v masce nenajdou ani parfémy, nadbytečné konzervanty, silikony, parabeny ani další dráždivé přídavné látky. Za deset minut však do vaší pleti dodáte tolik živin a péče, že se budete cítit jako po návštěvě kosmetického salonu.

Foto: Ceskykaviar.cz

Vyzkoušejte pleťovou maskuFoto: Ceskykaviar.cz

A to je koneckonců i filozofií této značky – nabídnout ženám komfortní, rychlé a díky inovativním technologiím vysoce účinné produkty péče o pleť, díky kterým se budete hýčkat kdekoli a kdykoli. Navíc se můžete v blízké době těšit také na masky pro problematické oblasti krku a dekoltu.

Jedinečné produkty značky Czech Caviar můžete pořídit na www.ceskykaviar.cz dále také na www.amandelux.com - specializovaném obchodě s přírodní kosmetikou a niche parfémy.

Reklama

Načítám