Hlavní obsah

Pryč s kabáty, jsou tu jarní bundy!

Foto: Mango

Kožené bundičky jsou na jaro ideální!Foto: Mango

Reklama

Ne náhodou bývají první teplé dny obdobím chřipek. Všechny se totiž s nadšením nasoukáme do jarních outfitů a nad přízemními mrazíky mávneme rukou. Vy ale letos nenastydnete, protože pro vás máme skvělé tipy na jarní bundičky. Příjemně zahřejí a oko potěší!

Článek

Jarní bundičky jsou vedle své praktičnosti i zajímavou tečkou, která může dokonale doladit vaše oblečení. Jsou tenké, takže se pod ně vejde lehký svetřík, ale zároveň také skladné, takže je můžete bez problémů strčit do kabelky nebo si je uvázat kolem ramen. Pořídíte-li si bundičku z omyvatelného materiálu v tmavé barvě, můžete si ji i rozložit pod sebe, rozhodnete-li odpočinout si během polední pauzy posezením na trávě v nedalekém parku.

Něžná romantička

Jste-li romantická duše nebo se vám zalíbil letošní květinový trend, určitě tomu budete chtít přizpůsobit i bundičku. Hodí se jemné barvy a pudrové či světlé odstíny. Materiál zvolte plátěný či bavlněný, který působí lehce a váš květinový outfit dokonale doladí. Na druhé straně – i kožená bundička v pastelové barvě bude vypadat úžasně. Kombinace světlé bundy a světlých odstínů na oblečení z vás vytvoří něžnou vílu a vy se budete městskými ulicemi doslova vznášet.

Na foto zleva: H, Lindex

Na foto zleva: Zara, Orsay

Kožená rebelka

Nejen rockerky tělem i duší najdou zalíbení v bundičkách tohoto ladění. Taková bundička z umělé kůže se může stát základním kamenem vašeho šatníku. Pořídíte-li si ji v černé barvě, nemůžete nic zkazit a garantujeme vám, že s ní uděláte parádu ještě mnoho dalších sezon. Krásnou bundičkou osvěžíte i jinak trochu obyčejnou kombinaci džínů a trička, úžasně ale vypadá i s volnějšími šatičkami, se kterými vytváří zajímavý kontrast snoubící ženskost s vaší nespoutanou povahou. Letos se vedle klasické černé v obchodech porozhlédněte i po červené nebo bílé. Ty odvážnější z vás si mohou pořídit i takovou, která je zajímavě ozdobena cvočky a řetízky.

Na foto zleva: Balmain, Moschino

Na foto zleva: F, 3Suisses

Písková lady

Kožené bundičky v pískové či hnědé barvě byly k vidění na mnoha letošních módních přehlídkách. Bundu v takovéto barvě užijete i vy na mnoho způsobů. Hodí se jak k džínům – kterým dodává jakýsi kovbojský šmrnc, k sukním i šatům, které mohou získat v této kombinaci etno nádech nebo mohou být naopak velice elegantní – záleží jen na vás, jak a s čím ji budete nosit. Tato neutrální barva je navíc kombinovatelná s mnoha jinými odstíny, a tak ať si ji vezmete k čemukoli, budete vypadat neskutečně šik.

Na foto zleva: Christian Siriano, Barbara Bui

Na foto zleva: Promod, Zara

Džínová klasička

Nebojte se, nebudeme vám zde nutit ony ohyzdné džínsky velikosti XXL a délky po zadek, o kterých si už spoustu let říkáte, že je musíte vyhodit. Tyhle bundičky jsou krátké, na tělo a ohromně slušivé. Existuje celá škála odstínů, tmavých i světlých, ze kterých si můžete vybrat tu pravou. A k čemu ji nosit? Jako správná městská kovbojka ke kostkované košili, jako šik romantička k rozevlátým jarním šatům, jako sexy divoška k mini kraťáskům a vysokým podpatkům – její využití je skutečně široké.

Na foto zleva: Mango, 3Suisses

Na foto zleva: Lindex, H

Představili jsme vám zde typy jarních bundiček, na které můžete narazit v našich obchodech. Jistě se setkáte i s bundičkami v bílé či khaki barvě, jedny budou střihově připomínat sako, další budou ve sportovním stylu. Stanovte si základní požadavky, které na tento kousek oblečení kladete, a vybírejte pečlivě.

Už jste se rozhodla, zda půjdete do něžné pudrové, divoké černé, módní pískové či do džínové klasiky? Která z nich se hodí právě k vám?

Reklama

Související témata:

Načítám