Hlavní obsah

(R)evoluce v péči o sebe sama s přístrojem LUNA 3

Foto: FOREO

Rutinní péče o pleť i po cvičení – Foreo Luna™ 3 s sebou do fitkaFoto: FOREO

Každá žena sní o tom, že nikdy nezestárne a bude stále krásná a přitažlivá. Lék na věčné mládí ale ještě nikdo nevynalezl. Můžete do sebe investovat pomocí plastických operací, ale není přirozená cesta pro vaše tělo zdravější a příjemnější?

Článek

Začněte sportem, ve svém okolí najdete určitě různá fitness studia! Nejenže budete mít krásnou a pevnou postavu, ale i vaše pleť začne zářit. Samozřejmostí je správná péče o pokožku po cvičení. Nestačí si jen opláchnout obličej vodou a doufat, že se pleť sama vyčistí a vrásky zmizí. Poradíme vám, jak by měla vypadat vaše „after workout“ rutina v péči o pleť pomocí nejmodernější technologie.

Najděte si fitness aktivitu, která vás bude bavit. Během sportu zlepšujete nejen fyzičku, ale díky rozprouděné krvi plné kyslíku je vaše pleť zdravější a zářivější. Začněte třeba ranním během, nemusíte si hned dávat za cíl uběhnout během týdne půlmaraton. Nastartujete tak tělo a uvidíte, jak se vám bude po zbytek dne skvěle pracovat. Po běhu si dopřejte sprchu společně s ranním čištěním pleti. Poradíme vám, jak na správnou péči o pokožku tváře, díky které bude vaše pleť zdravá a zářivá.

Foto: FOREO

Zařaďte do své pravidelné pečující rutiny čisticí sonický přístroj Foreo Luna™ 3Foto: FOREO

Pracuj tvrdě, čisti jemně

Podpořte krásu vaší pleti těsně po návštěvě fitness, kdy jsou póry otevřené, pleť dýchá a snadno se čistí. Využít můžete celou řadu pomocníků. V současnosti přichází na trh převratná technologická novinka – Luna 3, čisticí a masážní přístroje od švédského experta na krásu Foreo. Čisticí kartáček efektivně a jemně odstraňuje v jedné minutě z pokožky 99,5 % nečistot, mazu a odumřelých kožních buněk. Tím pleť udržuje stále v kondici, čistou a zářivou. Hlava kartáčku je o 30 % větší než u předešlých modelů, má delší a měkčí štětinky, takže je schopna perfektně vyčistit i dříve problematická místa. Čištění pleti je tak důkladnější a efektivnější.

Společně s vylepšenou technologií T-Sonic pulzace s 16 různými intenzitami je to navíc vůbec první přístroj na trhu, který vás krok po kroku provází péčí o pleť přes mobilní aplikaci Foreo For You. Už po prvním použití jsou viditelné rozdíly a ušetříte za návštěvy v kosmetických salonech.

Foto: FOREO

Důkladné čištění bez podrážděníFoto: FOREO

Nezapomínejte na masáž

Vrcholoví sportovci si vždy po výkonu dopřejí masáž celého těla. Vy dopřejte fitness anti-age masáž své pleti. Použijte druhou stranu kartáčku a pomocí mobilní aplikace Foreo For You si vyberte ze šestnácti druhů zpevňujících masáží určených přesně pro potřeby vaší tváře. Masáž společně s T-Sonic pulzací omezují otoky a potlačují známky stárnutí. Pro ještě efektivnější péči kombinujte masáže s výživou pleti. Novinka od Foreo Serum Serum Serum je sérum obsahující omlazující mikrokapsle. Tato trojitá péče o mladistvě vypadající pleť kombinuje sílu antioxidantů, skvalenu a hydratační kyselinu hyaluronovou pro zpevnění, obnovu a omlazení pleti.

Najděte si správnou barvu 

Máte pleť citlivou? Pro vás je určen světle fialový kartáček. Normální pokožku skvěle opečovává přístroj v růžové barvě. Pro smíšenou až mastnou pleť je kartáček modrý. Všem typům pokožky dodá potřebnou hydrataci a výživu skrz aminokyseliny a vitamin E hedvábný krém Micro-Foam Cleanser. Krém se po nanesení na pleť změní v jemnou mikropěnu a odvede i hluboko usazené nečistoty, prach, zbytky líčení či pot. Čištění pleti bude společně s fitness aktivitou ranní či večerní rutina, která vás bude bavit, a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Power Your Beauty 

S oficiálním představením přelomové fitness novinky přichází Foreo také s kampaní Power Your Beauty. Ta chce podpořit důležitost péče o pleť a času věnovaného sobě samé i přes velmi náročný životní styl plný výzev a překonávání sebe sama. „Krása přichází zevnitř, a je tedy podporována zdravým sebevědomím a náležitou péčí nejen o tělo, ale i o duši,” tak zní filozofie značky Foreo, která podporuje změnu zevnitř, víru v přirozenou krásu a náležitou péči o pleť. Nezapomínejte proto při žití naplno také hýčkat sebe sama.

Načítám