Hlavní obsah

Rakytník řešetlákový – přírodní recept na posílení imunity

Foto: Larfasol

Podzimní dny přicházejí, s nimi někdy i nachlazeníFoto: Larfasol

Reklama

Jak čelit únavě a náchylnosti k nemocem v sychravých podzimních dnech? Prostředky existují, a my vám poradíme ty ryze přírodní!

Článek

Podzimní dny se blíží a vy přemýšlíte, jakými léky zvýšit odolnost svého organismu?  Zkuste sáhnout po přírodních alternativách! Příroda nabízí úžasné poklady, kterými můžete své tělo „nadopovat”, aby odolalo nejrůznějším virům a bakteriím, které vás v tomto období trápí.

Pomoci vám můžou obyčejné plody přírody: šípek, rakytník nebo i jeřabina. Stačí si z nich uvařit dobrý čaj, připravit sirup nebo chutnou marmeládu, a uvidíte, jak dobře na těle vám bude.

Jedním z takových přírodních podkladů je rakytník řešetlákový, jehož plody jsou cenným přírodním zdrojem širokého spektra vitaminů, minerálů a dalších látek posilujících lidský organismus.

Šťavnaté a zároveň tvrdé plody překvapí nejen velkým množstvím oleje, přírodních cukrů, organických kyselin, ale také vysokým obsahem vitaminu C, vitaminů skupiny B a vitaminů A, D, E, K. Rakytník si navíc zachovává vitamin C i při sušení nebo tepelném zpracování.

Foto: Larfasol

Rakytník řešetlákový je cenným zdrojem látek posilujících organismusFoto: Larfasol

Jak rakytník pomáhá?

Podle dlouhodobých poznatků má rakytník široké spektrum léčivých a regeneračních účinků. Kromě jeho příznivého působení na vnitřnosti a zažívání je rakytník cenným pomocníkem při posilování imunitního systému.

Přirozená obranyschopnost

Rakytník má několikanásobně vyšší obsah vitaminu C než černý rybíz, pomeranče nebo kiwi, cenné látky v něm najdete ve vysokém množství, a navíc v ideálním poměru. Ten zaručuje, že rakytníkový koktejl využije tělo beze zbytku a jeho obranyschopnost bude výrazně posílena.

  • Rakytník má protiinfekční účinky, pomáhá proti všem druhům nachlazení, chřipce a angínám
  • Čistí tělo a odbourává v něm škodlivé látky
  • Pomáhá při zahlenění i zápalu plic
  • Posiluje a revitalizuje tělo při celkové slabosti
  • Urychluje rekonvalescenci
  • Podporuje i odolnost vůči stresu, a tím opět celkovou obranyschopnost
Foto: Larfasol

Posilovat imunitu lze různými přírodními „poklady“Foto: Larfasol

Rakytník v domácí lékárničce

Jedním z produktů, které obsahují rakytník, je Larfasol, sprej do krku, který patří mezi novinky na trhu.

Larfasol obsahuje oleje z rakytníku, měsíčku lékařského a bergamotu. Představuje velmi šetrnou a zároveň účinnou pomoc při podráždění a bolesti v krku. Obsažené oleje vytvářejí na krční sliznici ochranný film, který přispívá ke zmírnění bolesti v krku, pomáhají podrážděnou sliznici zvlhčovat a regenerovat. Obsažené přírodní složky dokážou navíc bojovat s viry a bakteriemi.

Díky použití podobného přípravku tak nejen zmírňujete příznaky, ale aktivně pracujete i na odstranění příčiny onemocnění.

Larfasol (mujlarfasol.cz) je 100% přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické látky, alkohol, cukr ani barviva. Je vhodný pro děti od 2 let. Vyzkoušet můžete také Larfasol lízátka, která obsahují rakytník a vitamin C.

Foto: Larfasol

Larfasol sprej a lízátka s rakytníkem. Pro celou rodinu.Foto: Larfasol

Reklama

Načítám