Hlavní obsah

Real Techniques – ty nejlepší štětce na líčení

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základem každého dokonalého líčení jsou perfektní štětce. Vhodně vybraný štětec vám usnadní práci a zaručí perfektní výsledek jako od profesionálního vizážisty. Jak si ale vybrat ty správné?

Článek

Dovolujeme si vám představit jedničku na poli syntetických štětců, štětce Real Techniques. Tyto jedinečné, barevné a hravé štětce vznikly ve spolupráci se známými a světově uznávanými britskými vizážistkami, sestrami Sam a Nici Chapman. Tím, že jsou obě dlouhá léta profesionální vizážistky, přesně věděly, jaké štětce každá žena pro své líčení potřebuje. Moderní technologie, vysoká kvalita a co nejjednodušší použití, to jsou štětce Real Techniques.

Všechny štětce jsou vyrobeny ze syntetického vlákna, které je ultra jemné a plyšové. Je dokonce jemnější než vlasy a tudíž vás doslova hladí po tváři. Jedná se o taklonové vlákno, které pomáhá vytvořit dokonalý efekt při líčení tváře, očí i rtů.

Jednička na poli syntetických štětců: štětce Real Techniques

Systém barevně odlišených rukojetí pomáhá při orientaci v použití štětců. Vytvoříte si tak perfektní make-up se štětci se zlatou rukojetí, fialové jsou určené pro snadné líčení očí a růžové pro celkové dokončení perfektního vzhledu. Vlákna štětců jsou ručně stříhaná do jedinečného tvaru a umožní vám tak velmi přesnou a precizní aplikaci, která je navíc velmi příjemná.

Štětce Real Techniques jsou vhodné pro použití veškerých pudrových i krémových produktů. Lehké hliníkové rukojeti a systém pro postavení štětce jsou již třešničkou na dortu při jejich každodenním používání. Navíc ke každému štětci je speciální video, kde vizážisty předvádějí, jak s ním co nejlépe a nejefektivněji pracovat.

Systém barevně odlišených rukojetí pomáhá při orientaci

Štětce jsou v prodeji jak jednotlivě, tak v praktických sadách s pouzdrem. Každý rok navíc přichází Real Techniques s limitovanou kolekcí štětců. Pro rok 2014 je to kolekce Sam´s Picks, která zahrnuje 6 nejoblíbenějších štětců vizážistky Samanthy Chapman. Naleznete zde štětec na pudr, na make-up a korektor, tvářenku, na stínování očí a také štětec na precizní oční linky.

Širokou škálu štětců Real Techniques za nejlepší ceny naleznete pouze na www.beauty-bar.cz. Jedinečném e-shopu, kde najdete světově nejúspěšnější produkty na líčení.

Reklama

Související témata:

Načítám