Hlavní obsah

Toužíte po krásné pleti? Vyzkoušejte kartáček LUNA mini 3

Foto: FOREO

Nová LUNA mini 3 pro krásnou pleť po tréninkuFoto: FOREO

Věděli jste, že pravidelné cvičení zlepšuje pleť? Je dokázáno, že lidé, kteří sportují alespoň tři hodiny týdně, mají pleť výrazně hezčí a zdravější než ti, kdo se nehýbou vůbec. Ovšem jen v případě, že se o ni také bezprostředně po cvičení náležitě starají. Přečtěte si recenzi na nový kartáček LUNA mini 3 od FOREO, který byl stvořen právě pro péči o pleť po tréninku.

Článek

Pokud pravidelně cvičí lidé starší 40 let, kondice jejich pokožky je dokonce srovnatelná s lidmi o deset let mladšími. Ideální je samozřejmě dlouhodobý pozitivní přístup ke cvičení, ale změnu pocítíte už po třech měsících. Vyplývá to ze studie, kterou pro švédskou beauty technologickou značku FOREO zpracovala doktorka Anita Sturnham.

Má to ale i své nástrahy. Měli bychom si například dát pozor na náročné běhy a další aerobní cvičení s vysokou tepovou frekvencí. Ta totiž podporuje tvorbu volných radikálů, které pleť naopak zhoršují a urychlují proces stárnutí. Podobně působí i trénink trvající déle než 60 minut.

Foto: Foreo

FOREO LUNA mini 3 – designový chytrý přístroj pro péči o pleťFoto: Foreo

FOREO podpoří účinky cvičení

Doktorka Sturnham také zjistila, že cvičení má negativní efekt na pleť zvlášť tehdy, když sportujete s make-upem. Navíc pot, který zůstává na pleti, má tendence se spolu s dalšími nečistotami na pleti usazovat, protože póry jsou během cvičení otevřené.

„Protože ráda a hodně běhám, dvakrát týdně chodím v polední pauze na jógu a moje pleť je náchylná na pupínky, byla pro mě tato informace klíčová. Donutila mě trochu změnit přístup, například jsem se před cvičením přestala líčit. A v rámci péče o pleť po tréninku  jsem otestovala novou verzi kartáčku FOREO LUNA Mini 3. Čímž se rovnou dostávám k jeho velkému benefitu: protože skoro nic neváží, vejde se do každé tašky na cvičení a na rozdíl od lahviček s čisticími přípravky se nikde nevylije.

Foto: Foreo

Rituál péče o pleť po tréninku je ideální s LUNA mini 3Foto: Foreo

Čistá pleť snadno a rychle

Kromě toho je tento chytrý přístroj pro péči o pleť voděodolný, a tak šetříte čas - pleť s ním vyčistíte jednoduše ve sprše, kterou si po cvičení tak jako tak dáváte. Mohu tedy potvrdit, že jde o vůbec nejjednodušší, a jak jsem po několika týdnech zjistila, také nejúčinnější způsob, jak pleť během pár vteřin zbavit bakterií, nečistot i zbytků potu. Díky vylepšenému T-Sonic pulzování dokáží silikonové štětinky pleť vyčistit opravdu důkladně a do hloubky. Protože je moje pleť citlivá na nešetrné zacházení nebo třeba hrubší peeling, ocenila jsem, že novinka nabízí hned 12 intenzit čištění, kde si každý najde tu, která mu vyhovuje nejvíc.

Pleťový čisticí a masážní přístroj LUNA Mini 3 má navíc program Glow Boost Mode, jehož úkolem je během pouhých 30 vteřin pleť rozjasnit a dodat jí svěží zdravý vzhled. To se ve dnech plných stresu a ve znečištěných městech vždycky hodí, ne? Nabízí ale i další vychytávky - když si přístroj propojíte s aplikací FOREO a náhodou ho někde zapomenete nebo ztratíte, funkce Find my LUNA vám hned poradí, kde ho najít.

Foto: Foreo

Chytrá péče o obličej po tréninku – FOREO LUNA mini 3Foto: Foreo

Kartáček používám už tři týdny a přiznám se, že nejen po cvičení. Pozoruji totiž, že už se mi pupínky tolik netvoří, póry jsou čistější. FOREO LUNA mini 3 tedy pleť opravdu do hloubky vyčistí a nedovolí, aby vám ji kazily ošklivé záněty. Jednoduchost a nenáročnost (ještě jsem ani jednou nenabíjela) použití mě doslova nadchla. Navíc jde o designovou vychytávku, po které v šatně ostatní nenápadně pokukují. Vsadím se, že do týdne si ji v nějaké jiné barvě pořídí někdo další."

Autor: Anna Šťastná

FOREO LUNA mini 3Video: Foreo

Načítám