Článek
Postup
01.
Uvařte rýži podle návodu. Na másle zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek a duste do měkka.
02.
Podušenou směs a čerstvou nasekanou petrželku promíchejte s uvařenou rýží a podávejte.
Ilustrační fotoFoto: Stardustik, Shutterstock.com
Tahle variace rýže skvěle chutná také s krůtím masem. A kdo maso zrovna nemusí, může si jí dát samotnou.
Uvařte rýži podle návodu. Na másle zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek a duste do měkka.
Podušenou směs a čerstvou nasekanou petrželku promíchejte s uvařenou rýží a podávejte.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 2 768,6 kJ |
Bílkoviny | 14,29 g |
Tuky | 1,08 g |
Sacharidy | 145,17 g |
Sůl | 2,19 g |
SAFA | 0,24 g |
Vláknina | 5,81 g |
Cukry | 6,27 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama