Hlavní obsah

Redaktorka hubne: Ještě 20 kilo musí pryč 3

Foto: archiv autorky

Tak schválně - jak moc jsem už zhubla?Foto: archiv autorky

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

3. díl - Tak jsem objevila skvělou a zázračně fungující dietu. Jmenuje se střevní chřipka. A díky ní mám za uplynulý týden další kila dole. Ale je vůbec možné si tento rychlý váhový úbytek udržet? Doufám, že ano.

Článek

S napětím stoupám (ještě o víkendu) na váhu a tipuji, kolik by mi za ty tři dny tvrdé diety (rohlíky, piškoty) mohla ukázat. 83,5 kg? To snad není ani možné. Prostě super! Jenže přede mnou je „zátěžový víkend". Manžel slaví narozeniny, což v překladu znamená slavnostní dort, zákusky a spousta chlebíčků. Zvládnu to? Pravda je, že jsem se moc nedržela. Jedla jsem, co mi přišlo pod ruku a na co jsem měla chuť. Tedy vyjma alkoholu, který si na žaludek zatížený virovou infekcí rozhodně netroufnu dát. Jenže žaludek je po těch „chudých" dnech až příliš scvrklý, takže toho do sebe stejně moc nedostanu. Jenže ty kalorické bomby... Proto jsem si stoupla na váhu ještě jednou - a to včera ráno - teď už se čísla zakulatila a ukazují rovných 84 kg!

Znovu dieta

Ovšem vzhledem k tomu, že jsem za minulý týden nesnědla všechny své dietní balíčky, začala jsem je znovu jíst od pondělí a uvidíme, co to s tím rychlým váhovým úbytkem udělá. A to už mám nafasovanou na týdenní zkoušku turbodietu. Ale o tom příště.

Klub hubnoucích žen

Když si tak pročítám vaše emaily, které mi posíláte (a za které moc děkuji), musím říct, že jsem opravdu ráda, že vás mám. Jste nejen moje podpora a inspirace, ale hlavně jste parťačky. Jsme prostě ženy a chceme vypadat dobře! I když nám naše děti sen o dokonale štíhlé postavě nedovolí zatím snít. Ale napadlo mě, že bychom mohli založit třeba klub hubnoucích žen. Co vy na to? Vždyť přece ve dvou (a více) se to lépe táhne!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Po probuzení vypijte sklenici s vitaminem CFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zapomeňte na diety

Hlavně vás moc prosím, zapomeňte na diety typu dělená, Aktinsonova, proteinová, sacharidová, bramborová, dieta s tukožroutskou polévkou... Tyhle všechny diety se objevují ve vašich dopisech a já nad vaším jídelníčkem vždy jen nevěřícně kroutím hlavou. Ne, nepůjdu do toho s vámi. Máte pravdu, že váhový úbytek u těchto diet je vždy a poměrně rychlý. Ovšem za jakou cenu! Jednostranné diety, při kterých tělu vždy něco upíráte. A to je špatně, protože tahle cesta je vydlážděná k jo-jo efektu.

Káva a jogurty? Ne!

Ale dozvěděla jsem se od vás také cenné informace, které jsou rozhodně k užitku. Věděli jste, že káva nebo jogurt hned po ránu blokují metabolismus? Jestli ano, gratuluji vám, já neměla ani tušení. Takže celou tu dobu snídám kafíčko s mlékem a jogurt. Osudná chyba! Možná právě proto mi jde hubnutí tak pomalu. Pojďme to tedy zkusit jinak. Po probuzení vypijte sklenici s vitaminem C nebo citronem (zrychlí metabolismus), pak si uvařte zelený čaj (opět zrychluje látkovou výměnu) a k tomu si namažte celozrnný rohlík - máslem, sýrem, marmeládou. Je to na vás! Hlavně, ať se to v těle pořádně rozeběhne. Tak příjemné hubnutí!

Reklama

Související témata:

Načítám