Hlavní obsah

Řekněte si o skvělý sex. Beze slov!

Foto: Thinkstock

Spokojení v sexu můžete být i bez dlouhých hovorů. Zkuste to s námi beze slov!Foto: Thinkstock

Reklama

Je vám nepříjemné, když se máte svěřit milenci s tím, co se vám líbí a po čem toužíte? Jestli se stydíte, máme dobrou zprávu! Existují způsoby, jak svému partnerovi říct vše – beze slov!

Článek

Když si chceš v posteli přijít na svoje, musíš se vyjádřit… Jenže kde je psáno, že slovem? Třeba takový americký sexuální poradce Rich Blonna má osobitý názor na to, jak páry mohou mít nejlepší sex svého života, a to bez jediného slova!

Nejvhodnější začátek? V obýváku!

Podle Riche ty nejlepší sváděcí scény, a tudíž i příprava, začínají ještě před tím, než s partnerem skončíte v ložnici. Kdo chce něco získat, měl by být aktivní. „Převezměte iniciativu a nečekejte, až s mazlením začne partner. Už jen tenhle krok muži ocení,“ popisuje na svých stránkách. A co dál? Zde je návod, jak v posteli dostat to, co chcete... s pomocí smyslu pro dotek.

„Jemně mu masírujte krk, hlavu, ruce, nohy nebo jinou negenitální část těla," říká Blonna. „Kůže je vaší největší erotogenní zónou. Nemusíte se dotýkat jeho přirození, ale i přesto vyšlete sexy elektrické proudy jeho tělem i myslí. Nechte spadnout své vlasy na zadní stranu jeho uší a krku, jsou to velice nabité erotogenní zóny,“ radí světově proslulý spisovatel, univerzitní profesor a kouč japonské psychologie, která učí překonávat překážky a maximalizovat potenciál. Pak je čas na přesun od gauče do ložnice. Pamatujte, stále je přímo nutné být zticha!

Foto: isifa

Už víte, co příště budete chtít?Foto: isifa

Lektorka všímavosti? Vy!

„Vsaďte na přímý oční kontakt, usmějte se, zvedněte obočí příjemným, svůdným způsobem a jen kývněte hlavou směrem k ložnici," říká Blonna. „Pak se zvedněte a cestou k posteli se ohlédněte přes rameno a prstem mu ukažte, že vás má následovat.“ Jestli to funguje ve filmech, máte šanci, že stejného efektu dosáhnete i u vás doma.

Na posteli se pohlaďte na krku či ve žlábku mezi ňadry. Proč? „Sami sebe hladíme ze dvou důvodů: abychom přitáhli pozornost k dané partii a podvědomě přitáhli toho, kdo přihlíží,“ říká britská sexuoložka Tracey Cox k podobným situacím. „Představte si, jaké by bylo políbit ho. Taková myšlenka dodá vašim očím ďábelský třpyt, nachýlená hlava vyvolá dojem zranitelnosti. Zabijácká kombinace!“

Přímé signály zaberou

Podle Blonnyho je nejlepší způsob, jak mu ukázat, co se vám líbí, jemně vzít jeho ruku a zavést ji na místo, kde ji chcete mít. Použijte různé úrovně tlaku a tempa. „To je nepřímý způsob nauky. Pokud je partner vnímavý, uvědomí si, že vám tím způsobí dobrý pocit. Ale buďte trpěliví, obvykle to nepovede k okamžité akci, ale rozhodně to pomůže v dlouhodobém horizontu,“ upozorňuje odborník.

Foto: thinkstock

Sex plný vášně můžete mít i vy! Vyzkoušejte naše tipy již dnes večer!Foto: thinkstock

Dalším způsobem je „hra na opakování“. Pohlaďte milence podle svých představ a gestem (třeba typickým škubnutím hlavou) mu naznačte „teď ty“. Tenhle trik během pár svých milostných setkání opakujte. A zbavte se všeho rozptylujícího!

Jak dosáhnout úspěchu?

„Nechte svůj telefon, iPod a jiné rušivé zařízení v kuchyni. Ložnice je místo, kde se cvičí všímavost. Jediná věc, na které záleží, je zkoumání. Jak se partner cítí, jak vám voní, jak chutná. Milování může být jako gurmánské hody, pokud přípravě věnujete plnou pozornost a čas. Nejhorší je, když jste roztržití a nesoustředění,“ varuje Blonna. Tak takhle dostanete to, co chcete! Nebo snad na to máte jiné triky?

P. S.: A opakování rituálů je matka moudrosti!

Co děláte pro dosažení svých milostných úspěchů vy?

Reklama

Načítám