Hlavní obsah

Řešení pro vypadávání vlasů a poškozenou pleť? Zaručené tipy pro každou ženu!

Foto: stockphotosecrets.com

Foto: stockphotosecrets.com

Roztřepené, suché, bez lesku a poškozené. Říká vám to něco? Zdravé a krásné vlasy jsou snem každé ženy, stejně jako zářivá pleť. V dnešním krátkém článku si uvedeme pár osvědčených tipů, jak si zajistit krásné vlasy i pleť v každém věku.

Článek

Naneštěstí pro nás existuje mnoho faktorů, které negativně ovlivňují kvalitu vlasů, a všechny je uhlídat je docela oříšek. S poškozenými vlasy se samozřejmě člověk nerodí. „Vypěstovat“ si je ale může několika různými způsoby. Mezi hlavní problémy patří stres, nedostatek spánku, špatná hygiena, hormonální změny a nedostatek vitaminů a minerálů ze stravy.

Poškozené vlasy se samy neopraví a nechat si narůst nové, zdravé, to se docela načekáte! Jak o poškozené vlasy a pleť pečovat a co na ně platí?

Co funguje pro krásnou pleť a zdravé vlasy?

Foto: stockphotosecrets.com

Špatná kvalita vlasů a vypadávání trápí ženy nejen po poroduFoto: stockphotosecrets.com

Pokud ženy hledají nejrychlejší řešení, měly by sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám jasné, co vás napadlo jako první. Opravdu dokážou doplňky stravy pomoct při boji s poškozenými vlasy a problematickou pletí? Zastavit vypadávání vlasů a zajistit dokonce růst nových? Ano, dokážou, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně kvalitní kolagen, MSM, aminokyselina L-tyrosin, extrakt z prosa setého, astaxanthin a další látky.

Doplněk stravy Nicelis – opravdu funguje?

Foto: Primulus Group

Český unikátní doplněk stravy s bezkonkurenčním složení s dopravou zdarma po celé ČRFoto: Primulus Group

Tým odborníků stojících za unikátním doplňkem stravy Nicelis má na tuto otázku jasnou odpověď: „Nicelis je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Nicelis nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu a obsahuje i látku astaxanthin, což je silný antioxidant, až 6000x účinnější než vitamin C. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami. Užijte si krásné a pevné vlasy bez vypadávání a zářivou pleť.

Načítám