Hlavní obsah

Resurfacing: revoluce v péči o pleť!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Boj s vráskami můžete vyhrátFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jako malé holčičky jsme milovaly porcelánové panenky. Jejich krásné hladké obličeje dnes už ale můžeme mít i my. Pomocí laserové dermatologie se totiž dají dělat zázraky. Jedněmi z nejmodernějších metod resurfacingu jsou tzv. plasmalift a frakční resurfacing.

Článek

Resurfacing? Co je to?

Jednoduše řečeno, resurfacing je znovuobnova ochablé pleti obličeje a dekoltu. Slouží k celkovému omlazení pleti, tzn. že regeneruje povadlou kůži se známkami stárnutí, zpevňuje, vyhlazuje středně hluboké vrásky, sjednocuje povrch pleti, podporuje stahování pórů a drobných jizviček po akné. Frakční resurfacing a metoda plasmaliftu jsou dokonalým kompromisem mezi jemnějšími omlazovacími technikami a razantní technikou invazivními lasery. Přesným dávkováním tepelné energie je totiž dosaženo vynikající regenerace kolagenu v pokožce spojené se zlepšením její elasticity. Výstižně řečeno - doslova mládnete před očima!

Přístroj PORTRAIT

Unikátní způsob omlazování kůže umožňuje přístroj Portrait, který využívá jako první ve střední Evropě pražská klinika laserové a estetické dermatologie a plastické chirurgie. Tento plazmový přístroj vysílá milisekundový proud plazmatu za pomoci ionizovaného dusíku, který proniká hluboko do podkoží, aniž by poškodil kůži. Regenerace pak probíhá z hloubky, kdy začne pracovat právě podkoží.

Ošetřované místo na povrchu ztmavne a nad zasaženou tkání vytvoří tzv. biologický obvaz. Tato vrstvička chrání až do doby, než se na místě zákroku vytvoří kůže nová a omlazená (4 - 5 dní). Ta původní se pak jemně sloupává. Proces je velmi podobný opalování na slunci, s tím rozdílem, že nová kůže, která vám bude odhalena, vás překvapí svou pružností a hladkostí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nejrychleji si s vráskami poradí fraxelový laserFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jistě vás potěší i fakt, že plasmalift nemá žádné vedlejší účinky. Oproti razantnějším metodám, při kterých vznikají otevřené ranky a kůže se hojí minimálně 14 dní, během nichž musíme pleť chránit před sluncem, je tento přístroj doslova revolučním počinem moderní kosmetologie. Zásluhu na této převratné novince má právě plazma neboli čtvrtá forma látky vedle pevné, kapalné a plynné, která tvoří prakticky všechnu hmotu vesmíru.

Fraxelový laser

Mezi nejpokročilejší metody omlazení patří také ošetření frakčním laserem neboli metoda frakčního resurfacingu. Laserové paprsky se stejně jako u Portraitu vysílají hluboko do podkoží, kde aktivují tvorbu kolagenu. Docílí se tak rychlého omlazujícího efektu, aniž by bylo nutné „brousit" celou plochu kůže, jak tomu bylo u starších typů laserů.

Výhodami, které si užívá každá žena, je nejen okamžité vypnutí pokožky či obnova kolagenové produkce, ale i zlepšení celkové struktury pleti, rychlejší hojení či odstranění drobných kožních výrůstků a pigmentových skvrn.

Obě metody mají převratné výsledky a již několik tisícovek spokojených zákaznic po celém světě. Cenově se pohybujeme mezi 6 000 až 20 000 Kč za zákrok podle rozsahu. A to jistě stojí za to!

Reklama

Související témata:

Načítám