Hlavní obsah

Robotický vysavač - skutečně funguje?

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Robotické vysavače se staly trendem moderních domácnostíFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Reklama

Vaše kamarádka už ho má. A kolegyně taky? A jsou nadšené! Další zase tvrdí, že je to zbytečnost.

Článek

Manžel je skeptický. Takových peněz za vysavač! Beztak se zasekne na koberečku před sedačkou nebo pod židlí a brzy skončí na půdě s ostatním harampádím. A vy si říkáte, že přece nejste tak líná, abyste doma nezvládla vysát, že? Kdepak to jsme. Ale v hloubi duše se přece jen nemůžete ubránit myšlence na to, co všechno byste za ten čas strávený vysáváním mohla stihnout. Třeba si dát v klidu kávu? Upéct koláč? Hrát si chvilku s dětmi? A bez rozčilování, že jste včera vysála a na zemi jsou zase drobečky! Ze všeho nejlákavější je ale představa, že by mohlo být uklizeno neustále. Robot přece může vysávat třeba dvakrát denně, vždyť taky nemá na práci nic jiného. Nemám pravdu?

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Dnešní robotické vysavače je možné ovládat přes váš smartphone odkudkolivFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Bylo by příjemné jednoduše vzít smartphone, třeba ještě v práci, a pomocí aplikace zapnout robotický vysavač, který čeká na váš povel. A než přijedete domů je vyluxováno. Paráda. To máme alespoň půlhodinu ušetřeného času. Možná byste se dnes mohla zastavit v tom novém butiku ve vedlejší ulici. Nebo pozdravit kamarádku. Kdy jste naposledy četla nějakou pěknou knížku? Hned má člověk lepší náladu, když se vrátí domů a je uklizeno.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Nezaskočí ho žádný povrch. Poradí si s dlažbou, parketami i kobercemFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Dovolte mi představit vám jednoho takového sympaťáka. Poradí si s kobercem i parketami. Dokonce podle povrchu sám přizpůsobí sací výkon. Aby byl výsledek vždy perfektní. Nebojí se překážek. Má chytrý FullView Sensor, který si zmapuje prostor a přizpůsobí trasu. Navíc nenechá na pokoji žádný kout! V okamžiku, kdy se dotkne zdi, se automaticky sklopí uzávěrka a zvýší sací výkon. Aby nikde nezůstalo ani smítko. A hlavně funguje na „zavolání“. Stačí pomocí mobilní aplikace zadat povel. Ať jste, kde jste. Vysávání si můžete i načasovat, takže váš pomocník vyrazí v předem nastavený čas a než přijdete z práce domů, je uklizeno. Tenhle fešák je od Samsungu a pořídit si ho můžete ve specializovaném e-shopu roboticky-vysavac.cz. Najdete ho pod označením VR10M703CWG.

Líbilo by se vám tento vysavač vlastnit? Do 28. 2. 2018 ho můžete získat zdarma! Na facebookové stránce robotického vysavače se zapojte do soutěže a může být váš.

Je načase odhodit předsudky a nechat se rozmazlovat moderní technologií. Myčce vaše nádobí taky svěřujete bez zaváhání. A nikdo už se nad tím ani nepozastaví. A kdo si dnes dokáže představit život bez automatické pračky? Těžko bychom někoho takového našli. Nechcete přece svůj život strávit uklízením. Protože každá minuta v životě je jen jednou.

Reklama

Načítám