Hlavní obsah

Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl

Foto: Karnix

Foto: Karnix

Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vlastnosti těchto druhů spojují rolety den a noc. Jsou zároveň stylové, snadno se montují a ovládají a hodí se do každého interiéru.

Článek

Rolety den a noc jsou hitem a udávají trend v interiérovém designu zastínění oken. Jejich unikátnost a dokonalá funkčnost zdůrazní charakter každého interiéru.

Foto: Karnix

Rolety den a noc jsou velice atraktivní obzvláště v kontrastních barváchFoto: Karnix

Pokud hledáte kvalitní, stylové a všestranné řešení – rolety den a noc jsou ta správná volba.

Ve dne nebo v noci bez ohledu na denní dobu

Žaluzie den a noc umožňuje plynulou regulaci světla v místnosti. Speciální struktura látky umožňuje průchod slunečního světla do interiéru, zároveň však znemožňuje vidět do místnosti zvenčí. Zajišťuje tak naprosté soukromí.

Foto: Karnix

Rolety den a noc jsou prodejním bestsellerem posledních letFoto: Karnix

Tajemství spočívá ve speciální pruhované látce, kde se transparentní pruhy střídají se zatemňovacími. Ovládáním pomocí řetízku umístěného na levé či pravé straně se jednotlivé pruhy pohybují proti sobě a ovlivňují tak množství světla pronikajícího látkou do místnosti. Samotné nastavení je velmi jednoduché. Rolety jsou dostupné v atraktivních barvách a typech látek. Rolety den a noc Blackness umožňují také úplně zatemnění místnosti, a to bez ohledu na denní dobu. Všechny rolety se dodávají také v kazetě.

Rolety a žaluzie den a noc – rychlá montáž bez vrtání

U většiny zastiňovacích systémů je pro jejich montáž potřebné přesné zaměření a následné vrtání přímo do rámu okna. Montáž rolet den a noc taková není. Je jednoduchá, intuitivní, a hlavně bez vrtání. Neničí se tak okenní rámy a není zapotřebí speciální vybavení, jako je vrtačka. Stačí pouze montážní sada, která je přibalena k roletě. Tato sada se přizpůsobí každému oknu a vlastní montáž vám zabere pouhé dvě minuty.

Foto: Karnix

Jednoduchou montáž rolet zvládne každý svépomocí do několika minutFoto: Karnix

Rolety používají technologii Click & Go. Dvoudílný závěs nasadíte na rám okna a jednoduše zacvaknete. Vaše roleta je tak ihned připravena k použití. Pro zlepšení funkčnosti jsme rolety vybavili přídavnými vodícími lanky, jež se montují po obou stranách rolety. Jejich úkolem je roletu dokonale zafixovat k rámu okna, a tak zabránit jejímu nechtěnému pohybu při vyklápění a pohybu okna.

Roleta plápolající ve větru jistě shodila nejednou vaši květinu nebo ozdoby z okenního parapetu – naše řešení tento problém odstraní.

Největší výběr na trhu

Foto: Karnix

Plisé rolety a žaluzie se vracejí do módy a jsou také velice populárníFoto: Karnix

Firma Sortiment 24 s.r.o. je předním dodavatelem stínící techniky v ČR. Naše nabídka zahrnuje rolety, garnýže, hliníkové žaluzie, dřevěné žaluzie, plisé, markýzy a vnější hliníkové rolety. Veškerý sortiment naleznete v našich e-shopech www.stineni24.cz, www.rolety24.cz a www.garnyze24.cz.

Reklama

Načítám