Hlavní obsah

Rozlučte se s vráskami!

Foto: shutterstock.com

Nová metoda vás zkrášlíFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrásky, to proklaté slovo! Ve dvaceti jsou roztomilé, ve třiceti dodávají vážnost, ale postupem času se stávají nepřítelem číslo jedna. V tomto díle se zaměříme na hluboké nosoretní rýhy. Už je nechcete ani vidět? Pomůže Endotine!

Článek

Mezi nosem a rty

Nosoretní rýha je prohloubeninapokožky vedoucí od nosu směrem ke rtům. Jak velkábude, záleží na genetických dispozicích, ale ovlivňuje ji také to, jak často se usmíváte nebo působení vnějších vlivů. U někoho je tato rýha tak výrazná, že ovlivňuje výraz obličeje i v klidové poloze. Takže i když se zrovna nesnažíte o jakýkoli výraz, působíte zamračeně.

A právě tento stav je varovným signálem, že byste s tím měla něco dělat. Metody jako injekční aplikace botulotoxinu nebo výplňových materiálů vám pomohou dočasně. Doposud řešili plastičtí chirurgové „nasolabiální“ rýhy klasickým liftingem, který je sice účinný, ale hojení ran trvá několik týdnů. Poohlížíte-li se po dlouhodobějším účinku, ale stále šetrném k vašemu tělu, zkuste novinku v plastické chirurgii – metodu Endotine.

Když vás vezmou na sál

Implantát Midface B se používá při pozdvihnutí oblasti „líček“ (tkáně v okolí lícních kostí). Pokles pokožky v oblasti tváří dokážou vyřešit dva typy závěsných implantátů, tzv. Endotine Midface. Implantát je pásek ze speciálního materiálu, který se zavede pod kůži pomocí malého řezu, a právě díky němu lékař tkáň vypne přesně podle toho, jak potřebujete. Nic se nemá přehánět, takže náznak rýhy vám zůstane, aby byl výraz v obličeji přirozený. Systém je velmi jednoduchý, což chirurgovi umožňuje mít úplnou kontrolu nad tím, nakolik má být pokožka vypnutá. Implantát pak zůstane v tkáni, ovšem jen po dobu zahojení ran a fixace nové polohy kůže. Poté se úplně vstřebá.

Postup při metodě můžete sledovat na přiloženém videu:

{stream-video}

Implantát je veden v místě spánku nebo zevnitř dutiny ústní. Díky němu se dá vypnout tkáň právě v oblasti nosoretních rýh. Pomůže pozdvihnout pokleslé tváře vertikálním směrem a efekt vydrží po mnoho let. Nemusíte mít strach z viditelných jizev. Stejně tak chirurgové tvrdí, že při zavádění implantátu nehrozí žádné riziko.

Endotine je revoluční operační metoda, při které se nemusíte obávat zdlouhavého hojení ran, což ostatně dokazuje i klientka z videoreportáže, která bezprostředně po operaci odjela do zahraničí na dovolenou, a to i se stehy. Dva týdny nato byla po kontrole na klinice Asklepion ve výborné kondici.

Co říkáte, není čas vyhlásit stáří válku?

Reklama

Načítám