Hlavní obsah

Roztomilé hlášky mužů: Jak umí pochválit prsa?

Foto: THINKSTOCK

Většina mužů ženskému poprsí jednoduše neodoláFoto: THINKSTOCK

Reklama

Muži ženská ňadra milují! A ne vždy se spokojí jen s kradmým pohledem a mají potřebu majitelce zázračného dekoltu složit lichotku. A to velmi originální! Tohle si vyslechly naše čtenářky.

Článek

Ňadra jsou znakem ženskosti. A bez ohledu na velikost, muži to dokáží ocenit. Sice někdy dost nečekaným způsobem, ale o to víc vám jejich lichotka utkví v paměti. A takhle pánové pochválili dekolt našim čtenářkám.

Uklidňující pohled

Dvaatřicetiletá Soňa se co se týče poprsí nemá rozhodně za co stydět a na pohledy pánů je celkem zvyklá. Ale přesto ji jeden z jejích kamarádů dokázal překvapit. „Byli jsme s partou přátel na zahrádce, on se přiřítil, sedl si naproti mně a začal líčit, jaký měl dneska hrozný den. Pak se zarazil, zmlknul a zahleděl se mi do výstřihu,“ popisuje Soňa. Všichni napjatě čekali, jak z toho vybruslí. „Po chvíli se na mě usmál a řekl ,díky, Soňo, ten krásný pohled do tvého údolí mě neskutečně uklidnil. Příroda má na moji psychiku skvělý vliv´,“ směje se Soňa.

Podobně úsměvné pochvaly se dočkala i osmadvacetiletá Jana. „Jeden chlapík mi upřeně hleděl do výstřihu a řekl ,slečno, vy máte tak krásný prsa, tedy pardon, myslel jsem oči´,“ vzpomíná Jana.

Foto: THINKSTOCK

I v posilovně se můžete dočkat velmi originální pochvaly na adresu vašeho hrudníkuFoto: THINKSTOCK

Trocha gymnastiky

Velmi šokovaná byla i třiadvacetiletá Tereza. Stála na nádraží, čekala na autobus, v tom k ní přistoupil zhruba pětačtyřicetiletý muž. „Řekl ,pardon, slečno, nechci obtěžovat, jen jsem se chtěl zeptat, vy cvičíte na kruzích?,“ vypráví Tereza.

Ta na muže jen nechápavě hleděla a marně přemýšlela, jak ho tohle napadlo. Nakonec ze sebe překvapeně vysoukala, že na kruzích rozhodně necvičí a ani nikdy necvičila, a jak na to přišel. „A on mi řekl, že to usoudil podle mého dekoltu, že mám velmi krásný výstřih a že to přičítal cvičení na kruzích,“ popisuje Tereza. Pak se ten originální lichotník slušně rozloučil a odešel.

Zdá se, že i posilovna je místem, kde se snadno dočkáte pochvaly. Své o tom ví třicetiletá Pavla, která za sportem vyrazila se svou stejně starou kamarádkou. „Posilovaly jsme ruce, takže jsme na stroji vedle sebe zvedaly závaží nahoru a dolů. Po chvíli jsme si všimly, jak na nás zírají dva chlapi. Tak jsme na ně koukly, jako co chtějí. A oni se jen usmáli a jeden z nich povídá ,nezlobte se, ale je to vážně paráda, co to závaží dělá s vašima prsama'. Musely jsme se smát, protože vždycky, když jsme povolily a závaží nás tak trochu přemohlo, poskočily nám prsa a ty chlapce to evidentně hodně zaujalo,“ vypráví Pavla.

A jak pochválili muži vaše prsa? Zapojte se do naší diskuse.

Reklama

Související témata:

Načítám