Hlavní obsah

Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete si vyžehlit šaty, a nemáte vůbec žádný čas na to, abyste složitě vyndávala žehlicí prkno z nitra skříně? Vymýšlíte fígle jak na to, aby se na vás delikátní tkaniny „nějak“ narovnaly?

Článek

Pokud ještě neznáte napařovače na oblečení, tak si určitě myslíte, že je to pohádka budoucnosti. Věřte však, že opak je pravdou!

Dokonalá síla páry

Oblečení se na vás sice jen tak samo nevyžehlí, ale stačí k tomu opravdu málo. Ty šaty si zase na chvíli sundejte a dejte na ramínko. Ano, stačí jen ramínko, není již potřeba rozkládat žehlicí prkno. Vezměte do ruky napařovač, který jednoduše zapojíte do zásuvky. Po několika přejetí přes látku na ramínku sou šaty krásně vyžehlené bez jediného záhybu. Napařovač pak stačí jen ze zásuvky vypojit a je hotovo!

Napařovač Philips ClearTouch GC536 je rychlý a jednoduchý pomocník, se kterým nebudete zbytečně ztrácet čas. Navíc se díky velké nádržce na vodu nezdržujete neustálým doplňováním. Tento pomocník nabízí tři intenzity páry zaručující ty nejlepší napařovací výsledky pro různé typy oděvů. Levou zadní vyžehlí saténovou halenku nebo vlněný kabátek, který po letním trucování ve skříni ztratil svůj tvar a objem.

Oblečení je po aplikaci nejen krásně nadýchané, ale zbavuje oděv zápachů, které se na váš oblíbený svetr nachytaly při posezení u vína s vaší nejlepší kamarádkou. Kromě toho, velmi výkonná pára likviduje 99,9% bakterií, takže s ní bez problémů vyčistíte sedací nábytek nebo závěsy ve své domácnosti.

Philips ClearTouch GC536

Zvládne to i chlap

Už nikdy více nemusíte poslouchat výmluvy typu „Ty ale přece umíš žehlit ze všech žen nejlépe. Pojď mi s tím pomoci." nebo „Nechci si spálit oblíbenou košili, drahoušku." Manipulace s napařovačem je tak jednoduchá, že to zvládne opravdu i každý chlap.

Už se nebudete nikdy muset trápit horou košil, které se vám kupily v rohu ložnice a čekaly na vyžehlení. Dejte svému muži krátkou instruktáž, jak se má k vašemu pomocníkovi chovat, a s klidem mu předejte nevyžehlené prádlo. On to totiž zvládne! Součástí napařovače Philips ClearTouch GC536 je i praktické ramínko, které je umístěné na teleskopické tyči, takže se oblečení během napařování nemusí držet namáhavě v ruce. K příslušenství náleží i ochranná rukavice, takže se vaše méně šikovná polovička nikdy nespálí.

S pomocníkem na cestách

Vaše balení na cesty nebylo nikdy jednoduší. Určitě moc dobře znáte situaci, kdy stojíte před skříní s otevřeným kufrem a přemýšlíte, jaké si  s sebou vzít na dovolenou či pracovní cestu nemačkavé oblečení.

Ruční napařovač Philips Steam GC320 jednoduše vložíte do ochranného pouzdra a zabalíte spolu s oblíbeným a klidně i mačkavým oblečením. Tato menší verze napařovače, která se kromě cestování hodí i na žehlení oblečení z lehčích materiálů, je perfektní na „přejetí“ letních šatů nebo košile těsně předtím, než vyrazíte do města. Nahřeje se během 45 sekund, šaty vyžehlí během pár minut, takže se žehlením nebudete zdržovat a na schůzku dorazíte vždy včas a krásní.

Výkonný a hezký na pohled

Znáte to moc dobře. Většina vašich domácích pomocníků zabírá v domácnosti příliš mnoho místa. Přístroje jsou nevzhledně naskládané v rohu v krabicích, a když k vám přijde návštěva, přehodíte přes ně deku a děláte, že ta ledabylost je vlastně záměrná.

Ruční napařovač oděvů Philips StyleTouch GC440 nebudete muset již nikdy před návštěvami schovávat. Jeho krásný růžový design a praktický stojan budou obdivovat všechny vaše kamarádky. Vyhřívaná deska SmartFlow zabraňuje vzniku mokrých skvrn a díky kartáči, který je jeho součástí, vyžehlíte kromě jemného prádla i silnější tkaniny. Elektrické čerpadlo zaručuje plynulý přísun páry, takže přístroj už nemusíte ovládat ručně a prádlo vyžehlíte mnohem rychleji.

Philips StyleTouch GC440

Philips StyleTouch GC440disponuje technologií, která zabraňuje usazování vodního kamene na generátoru páry, tedy váš růžový pomocník v domácnosti bude mít stále výkonné napařování i po několikaletém používání.

Všechny tři druhy napařovačů, které se dají zakoupit ve specializovaných prodejnách Datart, vám ušetří hromady času, jenž můžete věnovat sobě nebo svým blízkým. Pokud si jeden z těchto napařovačů zakoupíte v období od 1. 9. do 31. 12. 2016 a nebude vám jakkoli vyhovovat, garantujeme vám vrácení peněz do 90 dní od vašeho nákupu. Více informací naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Načítám