Hlavní obsah

S odšťavňovačem ku zdraví

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodláte změnit svůj život? Bojíte se vyzkoušet něco nového? Nemějte obavy, nejste v tom samy. A proto právě pro vás tu máme zaručený tip. Začněte nový zdravý život s odšťavňovačem Kuvings. Neváhejte a zjistěte o této novince vše, co potřebujete. Nejlépe můžete začít tímto článkem. Jistě nebudete litovat.

Článek

Chtěli byste začít se zdravým stylem života? Proč to každý z nás neustále odkládá? Že je to těžké? Máme pro vás jedinečný výrobek od firmy Kuvings, který vám pomůže odstartovat nebo případně doplnit cestu zdravým a spojeným životem. Jedná se o šnekový odšťavňovač.

Jistě si říkáte, co je na našem odšťavňovači jedinečného. Čím rychleji se lisuje, tím více vaše šťáva ztrácí na živinách. A právě zde se ukrývá naše tajemství. Šnekový odšťavňovač Kuvings využívá metodu lisování při nízké rychlosti. Díky tomu se uchová více živin, a vy si tak můžete vychutnat svoji šťávu ve zdravější formě.

Samozřejmě existuje více typů odšťavňovačů. A my bychom vás rádi informovali o rozdílu mezi naším šnekovým a odstředivým odšťavňovačem. Odstředivé typy produkují velké množství pěny, a tím pádem méně kvalitní šťávu. V těchto typech se také smí odšťavňovat jen některé druhy ovoce a zeleniny, zatímco s naším šnekovým odšťavňovačem si můžete dovolit extrakci z bobulí, listové zeleniny či bylin. S jiným typem byste si o tomto druhy šťávy mohli nechat jen zdát.

Šnekové odšťavňovače se tímto řadí k nejuniverzálnějším odšťavňovačům současné doby. Výrobci využili jedinečné patentované technologie J.M.C.S., a dali tak vzniknout našemu šnekovému odšťavňovači Kuvings.

Pokud máte strach z ovládání odšťavňovače, můžeme vás uklidnit, ani úplný laik nebude mít problém s obsluhou přístroje.

A jak jistě víte, se zdravým životním stylem přichází i pořádná chuť do života. Tak neváhejte a věnujte chvilku našim odšťavňovačům. Třeba i vám mohou pomoci. Vždyť jakým lehčím způsobem můžete zlepšit svůj život?

Výhody šnekového odšťavňovače Kuvings

  • šťáva ze šnekového odšťavňovače Kuvings je vyrobena lisováním za studenapři velice nízkých otáčkách. Žádné „strouhání" surovin při vysokých otáčkách jako u odstředivých odšťavňovačů!
  • enzymy jsou zachovány
  • odšťavňování mladého ječmene, listové zeleniny a rybízu je samozřejmostí
  • vaše šťáva je studená tak, jak má být
  • v každé sklenici je maximum vitaminů a enzymů, které je možné odšťavnit
  • jednoduché čištění
  • velmi tichý chod díky nízkým otáčkám
  • „ odpad" je neustálé tlačen ven z odšťavňovače a šťáva odtéká do nádoby umístěné pod odšťavňovačem
  • umožňuje výrobu řady „ živých“ potravin, jako jsou mražené ovocné sorbety,dětská výživa či syrové polévky

Reklama

Související témata:

Načítám