Hlavní obsah

S OZP máte minimálně 6 000 korun navíc pro váš zdravý život

Foto: Shutterstock.com

S OZP máte minimálně o 6 000 korun navíc pro váš zdravý život. Necháte to jen tak plavat?Foto: Shutterstock.com

Oborová zdravotní pojišťovna nabízí svým pojištěncům pestrou nabídku benefitů a bonusových programů hrazených nad rámec veřejného zdravotního pojištění. Většinu z nich mohou klienti OZP využít během celého roku!

Článek

Aplikace VITAKARTA přináší celou řadu výhod. Prostřednictvím kreditů získaných za aktivní přístup k péči o své zdraví lze kdykoli a odkudkoli, přímo z mobilu, čerpat zajímavé příspěvky na více než 60 programů dle vlastního výběru. Kredity lze mezi pojištěnci OZP slučovat, čehož využívají zejména rodiny a uplatňují tak příspěvky v řádech tisíců korun – např. na zubní rovnátka nebo dioptrické brýle.

S Vitakartou:

• Máte pod kontrolou vykázanou poskytnutou zdravotní péči nebo vámi užívané léky.

• Můžete si nechat vyhodnotit záznam křivky EKG z chytrých hodinek s CE certifikací na měření EKG, na které OZP i přispívá.

• Ušetříte čas při podání přehledu OSVČ, snadno přihlásíte novorozence a už nikdy nehledáte průkaz pojištěnce, který je v aplikaci nahrán.

• Máte k dispozici zdarma nonstop asistenční službu, a tak se můžete s dotazy ohledně zdraví, nebo když se chcete k lékaři objednat, obrátit na on-line medicínskou poradnu.

• Během roku můžete také využít nabídku výhodných slev ve Vitashopu nebo v rámci cestovního pojištění.

6 000 korun navíc pro váš zdravý život

Pojištěnci OZP mohou čerpat i další benefity. Pro všechny jsou připraveny kupony na preventivní péči, v rámci kterých lze získat ročně až 6 000 korun (2 000 Kč na dentální hygienu, 2 000 Kč na lázeňské procedury, 1 500 Kč na očkování nehrazená z veřejného zdravotního pojištění a 500 Kč na preventivní aktivity – např. na plavání, fitness, sportovní kroužky nebo na rovnátka, kontaktní čočky, ale i na testy na protilátky po covidu-19).

Odhalte nemoc dřív, než se objeví

OZP je specialistou na onkoprevenci, a tak v portfoliu benefitů najdete řadu programů STOP – sérii vyšetření zaměřujících se na prevenci nádorových a civilizačních onemocnění. Oborová zdravotní pojišťovna má v tomto směru nejširší nabídku preventivních vyšetření. Velkou výhodou je pak možnost bezplatné preventivní vyšetření. V rámci sedmi programů z řady STOP se tak pojištěnci mohou rozhodnout, zda preventivní vyšetření absolvují právě touto formou u některého ze smluvních poskytovatelů zdravotních služeb, nebo si vyberou jakéhokoliv jiného poskytovatele příslušné odbornosti, vyšetření si zaplatí a účtenku následně uplatní formou kuponu v max. stanovené výši.

Chcete mít takové benefity i vy? Začněte si s OZP!

Foto: Shutterstock.com

Začněte si s OZP!Foto: Shutterstock.com

Přihlásit se do Oborové zdravotní pojišťovny teď můžete do 30. září 2021, a to buď on-line na www.chcidoozp.cz, prostřednictvím aplikace VITAKARTA, nebo osobně na kterékoliv pobočce OZP (www.ozp.cz).

Reklama

Načítám