Hlavní obsah

S tímhle dostanete do postele každého muže nebo ženu!

Foto: Fotky-foto.cz

Feromony ovlivňují sexuální přitažlivost více, než si myslíte!Foto: Fotky-foto.cz

Víte, proč někteří muži mají ty nejkrásnější ženy, i když nejsou sami příliš atraktivní? A proč některé ženy mají takový úspěch u mužů, ač se ani zdaleka nepodobají královnám krásy?

Článek

Úspěch mužů u žen a naopak ovlivňuje spousta faktorů. Patří mezi ně vzhled, postava, společenské postavení, sexuální zdatnost a další. Nicméně, jak bylo již mnohokrát dokázáno, ten nejdůležitější faktor je ona pověstná chemie.

Co jsou feromony a jak ovlivní sexuální přitažlivost

Feromony můžeme definovat jako látky, které člověk vylučuje či vyzařuje a mají silný vliv na sexuální podvědomí opačného pohlaví. V živočišné říši jsou feromony, které zvířata vylučují, hlavním faktorem ovlivňujícím jejich sexuální výběr partnera. Podobně je to u lidí, kteří podvědomě stále kladou silný důraz na onu „chemii“.

Foto: Fotky-foto.cz

Pomůžou vám nejen na rande, ale i na pohovoru nebo obchodním jednáníFoto: Fotky-foto.cz

Vědci a specializované firmy investují miliony dolarů a zaměřují se právě na tuto otázku. Vyrábějí mnoho produktů, které mají zvýšit sexuální přitažlivost pro opačné pohlaví, navýšit sebevědomí a získat respekt u osob stejného pohlaví.

Foto: IntimniNakupy.cz

Výběr „feromonových“ produktů je opravdu širokýFoto: IntimniNakupy.cz

Pomohou i při obchodních jednáních, pohovorech, ve škole

Feromony vám mohou pomoci i na obchodním jednání, neboť budete působit jako sebevědomí lidé a budete budit respekt jak u mužů, tak u žen. Mohou vám pomoci na pracovním pohovoru nebo při zkouškách ve škole. Lidé, kteří je vyzkoušeli, už většinou nechtějí vyjít z domu bez nich!

Foto: IntimniNakupy.cz

Feromony pro muže i ženy z řady Magnetifico – power of pheromones patří mezi to nejlepší, co můžete na trhu koupitFoto: IntimniNakupy.cz

Afrodiziakální svíčky Magnetifico

Chcete navodit intimní atmosféru při romantické večeři nebo jen vytvořit příjemnou atmosféru po náročném dni? Pak vyzkoušejte afrodiziakální svíčky Magnetifico! Vybírat můžete z vonných svíček nebo masážních svíček. Dopřejte partnerovi nezapomenutelný zážitek!

Foto: IntimniNakupy.cz

Vyzkoušejte žhavou novinku v podobě afrodiziakálních svíček Love me z řady Magnetifico – power of pheromonesFoto: IntimniNakupy.cz

Prémiové masážní oleje

Sázkou na jistotu jsou pak afrodiziakální, prémiové, celotělové masážní oleje z řady Magnetifico s 5 druhy přírodních olejů.

Foto: IntimniNakupy.cz

Vyzkoušejte masážní oleje Magnetifico a u předehry to 100% neskončí!Foto: IntimniNakupy.cz

Mohlo by vás také zajímat

Reklama

Načítám