Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

V obchodech je dnes celkem běžně k dostání vakuovaná vařená řepa, chcete-li ušetřit čas, sáhněte po ní. Doba vaření řepy se řídí její velikostí.

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks červené řepy
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce cukru moučka
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 ks jarní cibulky
Článek

Postup

01.

Čtyři malé nebo dvě středně velké řepy uvařte doměkka, oloupejte a po vychladnutí nahrubo nastrouhejte. Zakápněte olejem a ochuťe octem, moučkovým cukrem a solí a promíchejte. Podávejte ozdobené natí cibulky.

Související témata:

Načítám