Hlavní obsah

Sbohem, žiletko a epilátore!

Začala nová éra odstraňování chloupků – bezbolestná, rychlá a pohodlná, která vám zajistí hedvábně hladkou pokožku až na 8 týdnů. Vítejte v době IPL, které vládne Philips Lumea.

Článek

Vaši vanu už nebudou hyzdit žiletky, které se po pár použitích ztupí, vaše lýtka už nebudou dostávat hysterický záchvat, jen co uslyší zvuk epilátoru předtím, než se do nich zakousne, a vaše intimní partie už nikdy nezakusí ten pocit, kdy je nejprve zalije horký vosk a posléze prudká bolest při jeho strhnutí. Metody, které bolí, nemají moc dlouhou výdrž, a navíc po sobě zanechávají podrážděnou pokožku, jsou v roce 2017 passé. A místo nich naplno nastupuje IPL ošetření.

Původně bylo IPL dostupné pouze v kosmetických salonech. Philips se však rozhodl, že jej ženám umožní používat i doma, a věnoval proto čtrnáct let výzkumu, vývoji a testování, až v roce 2013 přišel na český trh s převratnou novinkou pro domácí použití – s Philips Lumea. Od té doby ji průběžně zrychluje a zdokonaluje a v současné době Lumea používá již více než 1,5 milionů žen v celé Evropě, což je nejlepší důkaz toho, že opravdu funguje.

IPL ošetření je bezpečné. Integrovaný světelný filtr zajišťuje, že světlo působí jen na chloupky, nikoliv na pokožku

Nejnovější model, Philips Lumea, je neuvěřitelně rychlý: obě lýtka zvládnete ošetřit už za 8,5 minuty! V balení najdete čtyři unikátně tvarované nástavce uzpůsobené pro potřeby jednotlivých částí těla.

Nová Lumea je o 40 % rychlejší než předchozí model. Obě lýtka ošetříte za 8,5 minuty

Použití je velmi jednoduché. Zvolíte nástavec pro oblast, kterou chcete ošetřit. Inteligentní senzor SmartSkin vám sám doporučí nastavení podle typu pokožky, můžete si jej ale nastavit i sama manuálně, například pokud jste majitelkou citlivé pokožky. Poté už jen přitisknete Lumea k pokožce a pomalu ji posouváte po ošetřované oblasti. Lumea pomocí světelných pulzů (odtud zkratka IPL – intenzivní světelné pulzy) vysílá ke kořínkům chloupků teplo, které způsobuje, že chloupek přirozeně přechází do tzv. klidové fáze. Přesný postup najdete na tomto videu.

Philips Lumea

Na ošetřených místech pak chloupky samy vypadnou a jejich následný růst se pozastaví. Na začátku je potřeba ošetření zopakovat každé dva týdny, po pouhých třech ošetřeních dojde až k 92procentní redukci chloupků! Po čtyřech ošetřeních v dvoutýdenním intervalu to chloupky vzdají a pak už stačí použít Philips Lumea jednou za šest až osm týdnů.

Užívejte si až 8 týdnů bez chloupků – jako Jitka Schneiderová

Ošetření je zcela bezbolestné a nehrozí vám po něm ani zarůstající chloupky, ani podrážděná pokožka. Navíc už nemusíte dokupovat žádné náhradní díly ani další příslušenství, všechno potřebné najdete v balení. Nová Philips Lumea přináší i Lumea aplikaci pro chytré telefony, která provází IPL ošetřením krok za krokem. Pokud zakoupíte Philips Lumea do 30. června a zjistíte, že nesplnila vaše očekávání, můžete ji do 90 dní od zakoupení vrátit, celou částku dostanete zpět.

Více informací na www.philips.cz/lumea.

Načítám