Hlavní obsah

Se svým životem nakládejte v rukavičkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holík Fashion je novou značkou kožených módních luxusních rukavic. Opírá se o zázemí silné české exportní společnosti Holík International vyrábějící rukavice a obuv pro specializovaná odvětví.

Článek

Značka Holík Fashion vsadila na materiály nejvyšší kvality, ruční zpracování a ruční šití. Konzervativním lpěním na tradičních postupech a technologiích pozvedá z popela dávnou slávu českého rukavičkářského řemesla. Zatímco se český průmysl transformací dostal často do rukou nadnárodních korporací či rovnou přestal fungovat, v prostředí uměleckých řemesel je situace zcela jiná! Pod hlavičkou Holík se přímo před vašima očima rodí nová silná značka české kožené galanterie. Holík Fashion tak navazuje na několikasetleté tradiční české řemeslo, jež bylo – jako mnohá jiná – na konci 20. století takřka vymýceno.

Osobitý design rukavic Hf je výsledkem celé řady tradičních procesů založených na ruční výrobě

Jedinečnost dámské i pánské kolekce Holík Fashion podtrhuje originalita návrhů. V nabídce jsou modely klasické, trendové, ovšem setkáte se zde i se soudobým designem vysoké úrovně. Devízou kolekce je i široká paleta barevných provedení. Samozřejmostí je zakázkové šití rukavic na míru.

Cassiopeia - dámská kožená rukavice z jehnětinového veluru, 100% hedvábná podšívka

Rukavice značky Holík Fashion jsou ručně šity z nejkvalitnějších kůží, dovážených i z těch nejvzdálenějších míst planety. Nejluxusnější mezi nimi, což uznává celý vyspělý rukavičkářský svět, jsou peccary – useň z divoce žijícího jihoamerického vepře – a jemná useň carpincho z kapybary žijící v blízkosti řek, jezer a bažin v jižní Americe. Holík Fashion nabízí též modely z usní lovné zvěře – srny, daňka. Z dalších u nás tradičních surovin jsou v nabídce zastoupeny též modely z kozlečiny, koziny, jehnětiny a teletiny.

Perseus - pánská kožená rukavice z usně peccary, ručně šitá, 100% kašmírová podšívka

Pražané a návštěvníci hlavního města se jistě rádi zajdou podívat na nádherné rukavice rovnou do prodejny Holík Fashion v Havelské ulici na Starém Městě. Najdete ji v bezprostřední blízkosti kostela sv. Havla. Ručně šité zboží z ručně zpracovávaných prvotřídních materiálů si však můžete prohlédnout také na webové prezentaci www.holik-fashion.cz. Součástí těchto stránek je samozřejmě i e-shop www.holik-shop.cz.

Slavnostní otevření pražské prodejny v Havelské ulici č. 25 proběhlo 20. 10. 2013

Motto značky Holík Fashion „We create“ ostře kontrastuje s postupy značné části českých i světových „výrobců“, kteří si své zboží nechávají šít v Asii. Řekne-li někdo: „My tvoříme“ či chcete-li „My vyrábíme“, jde hrdě, sebevědomě a se vztyčenou hlavou se svou kůží na trh. Což v tomto případě platí doslova.

V České republice šité rukavice z nejlepších a nejluxusnějších usní světa zpracovaných dle nejlepších našich rukavičkářských tradic! To je Holík Fashion. Seznamte se!

Načítám