Hlavní obsah

Šéf mě přinutil se svlékat!

Foto: Thinkstock

Ke striptýzu jsem se dostala postupněFoto: Thinkstock

Reklama

Od práce hostesky je k dalšímu výdělku tělem jenom krůček. Stačí nabídka v tu správnou chvíli a ze dne na den z vás může být striptérka. Tohle zažila naše čtenářka. Dvě práce ovšem nevydržela dělat dlouho. Proč, to se dozvíte z jejího příběhu. Máte podobnou zkušenost? Pište na info@prozeny.cz.

Článek

Pracovala jsem jako hosteska pro luxusní italský sekt. Pak nadřízení přišli s nápadem angažovat na akce ještě tanečnici ,,nahoře bez". A tak k nám přišla tanečnice, taková drobounká holčina, a básnila, jaká je to bezva zábava a že si vydělá slušné peníze.

Jednou se do práce nemohla dostavit kvůli nemoci malé dcerky a byl problém se záskokem, šlo tehdy o prezentaci pro důležitou společnost. Pod nátlakem a díky prosbám šéfů jsem svolila se záskokem. Bylo ale to nad mé očekávání příjemné. Skvěle jsem si zatancovala, byla jsem středem zájmu a nakonec kdykoliv tanečnice nemohla, zaskakovala jsem za ni.

Po nějaké době mi ta dívka navrhla, že bych s ní mohla jet tancovat na krátkou akci na Slovensko. Ve finále se z toho vyklubal malý klubový Miss strip ČR a SR.

Foto: Thinkstock

Muži musí respektovat zákaz kontaktuFoto: Thinkstock

Překvapivě mi pak nabídli, že bych tam mohla začít jezdit častěji, třeba jen tančit a časem začít dělat strip. Finance byly skvělé a pravidlo nesmět na sebe sáhnout od přítomných hostů se mi zamlouvalo. Je pravda, že to bylo hodně náročné, jelikož jsem denně chodila do práce jako asistentka a přes noc, snad kromě dvou nocí v týdnu, jsem tančila. Po čase jsem se dostala i k tak odmítanému striptýzu. Šlo o tzv. table dance, který byl placen klientem dívce přímo a agentura si nenechávala žádný podíl, a k tomu byl ještě honorář za celonoční tančení u tyče.

Bohužel svět je malý a lidé zlí, a tak mi jednou s pláčem volala máma, že se dozvěděla o tom, co dělám, a zda je to pravda. Zatloukala jsem, jak jsem mohla, ale pak se objevila i fotka z klubu, a to už se obhájit nedalo. V tu chvíli jsem měla pocit, že jsem ta nejhorší osoba na světě. Vím, že jsem nic špatného nedělala, nikdy jsem s nikým při tom nic neměla, šlo opravdu jen o tanec a případně strip s tvrdými pravidly zákazu kontaktu.

Měla jsem strach, že by se stejná informace mohla dostat i k mému nadřízenému v zaměstnání, a tak jsem všeho ze dne na den nechala. Přiznám se, že mi ty peníze strašně chyběly, ale aby se na mě lidé, které mám ráda, dívali přes prsty, to byla příliš velká cena.

Vyděláváte si tělem a baví vás to? Pojďte nám napsat, jak jste se k tomu dostaly a jak na vás reaguje okolí na info@prozeny.cz, a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám