Hlavní obsah

Sex a Silvestr - žhavá kombinace!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Udělejte si erotického SilvestraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte odvahu? Chcete pobavit silvestrovskou společnost netradičním způsobem? Pak se rozlučte se starým rokem stylově - ztřeštěnou erotickou nocí, na kterou se nezapomíná!

Článek

Silvestr jako divoká erotická noc plná dobrodružství a legrace! Že nejste puritánka a chcete to letos opravdu pořádně roztočit? Pak jsou čertovské růžky na hlavě povoleny, vykukující podvazek jakbysmet - nemluvě o hlubším výstřihu, který budí pozornost všech zúčastněných. Pojměte veselí posledního dne v roce hravě. Zábava přeci nesmí váznout, tak směle do bláznivých aktivit!

Obchodníci s prádlem

Všichni hráči si sundají nějaký kousek oblečení. Nebo dva? Tři? Záleží na domluvě a bujarosti nálady. Svršky dáte na hromadu a poctivě promícháte, takže najednou před sebou můžete mít nejen tílka a košile, ale i spodky, podprsenky... Jak je kdo odvážný - co kdo sundá. Hráči se posadí na gauč nebo klidně i na zem do vzdálenějšího místa od této hromádky. Na signál se každý bude snažit dostat ke kupě oblečení co nejdříve, nalézt tam svoje prádlo a obléci si ho. Vítězí ten, kdo bude nejrychlejší, ale aby hra byla více zajímavá, může se společnost rozdělit na dva tábory - družstva, a to, které bude celé nejdříve oblečeno, získá prvenství. A s největší pravděpodobností i cenu: Vodka, whisky, pálenka? Hrajte na body, kolo opakujte třeba vždy v celou hodinu a k ránu určete, kdo je celkový vítěz.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pobavte se s přáteli lechtivou hrouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebezpečná mise

V čem spočívá tajemství přitažlivosti? V hledání něčeho tajemného na osobě druhého pohlaví. Proč to nepřevést do trošku silvestrovské, jednodušší verze? Jedna ze zúčastněných dam si kdesi na těle schová kolektivně schválený malý předmět - vlásenku připne na kalhotky, řetízek strčí do výstřihu... Druhé družstvo neboli muži vyšlou jednoho, který postupně pouze ústy nebo jednou rukou postupně prohledává všechno ženské osazenstvo, až hledaný předmět objeví. Ostatní mu mohou u každé ženy jednou v nouzi pomoci, třeba při rozepnutí halenky, povolení zipu u kalhot. Cílem je objevit, ne svlékat, ale pokud žena ukryje věc na místo, kam je ztížený přístup, bez odlehčení se tato hra neobejde. Kdo koho bude „prohledávat", se samozřejmě může časem měnit - žena muže, žena ženu... Troufnete si?

Silvestrovská hostina

Talíře, kelímky, mísy, podnosy... Ne, ne, trošku jinak. Co takhle uspořádat hostinu na dobrovolníkovi? Obložte odvážlivce dobrůtkami, pomalujte ho šlehačkou a hlavně se bavte! Vyzkoušet můžete i známý body shot. Potřebujete sůl, tvrdý alkohol (většinou se jedná o tequilu) a citron. Kdo říkal, že základem pro tuto akci je žena, má sice pravdu, ale odkdy Silvestr podléhá nějakým pravidlům? Přizpůsobte si je a svlékněte muže! Na břicho mu nasypte sůl, do pupíku nalijte tequilu a ústa umlčte plátkem citronu (aspoň nebude protestovat). Postup jasný: Slízněte sůl, vysajte z pupíku alkohol a zakousněte se do žlutého plodu!

Rada na kocovinu

Aby vám nic nezkazilo skvělé zážitky, radši se předem zásobte tabletkami na přírodní bázi, které jsou k dostání v každé lékárně - Prevento (10 tablet stojí okolo 150 korun). Likvidují příznaky kocoviny, ještě než se mrška projeví. (Rozumějte, to by bylo po srandě.) Pak už vám k hrátkám o silvestrovské noci nebude nic bránit! Sexu zdar!

Související témata:

Načítám