Hlavní obsah

Co muži na nás milují?!

Foto: shutterstock.com

Kolik návnad máme na muže?Foto: shutterstock.com

Reklama

2. díl - Mnoho mužů nevidí rozdíl mezi ženskými rty a klínem, jak jsme psali v předchozím díle. Ale nejen ústa, i naše sportovní postavy pánové obdivují!  Překvapí vás, že vzrušení vidí za plnými ňadry a úzkými boky? Nemáte ani jedno z toho? Tak zamrkejte očima a bude váš!

Článek

Návnada třetí: pevná, plná ňadra

Velká, malá, co na tom záleží? Muži milují různé velikosti a tvary prsou, ale důležitá je pro ně rýha mezi nimi, protože vykazuje podobnost se žlábkem zadečku. Má to své opodstatnění. V dobách, kdy se naši předchůdci pohybovali na všech čtyřech, jim nezbývalo nic jiného, než si sledovat zadky. Poté se konečně napřímili, čili vstali, viděli a zjistili, že něco podobného mají ženy i zepředu. Takže tvarujte a noste push-upky, tím nikdy nic nezkazíte!

Návnada čtvrtá: gazelí, dlouhé nohy

Dlouhé nohy jsou sexuálním symbolem z jednoho prostého důvodu. Samy o sobě poutají větší pozornost a ten, kdo si je prohlíží, rád pomalu klouže pohledem po jejich obvodu od chodidel až do míst, kde se levá s pravou spojuje. Vedou prostě do ráje (k ženskému klínu) a než muž prozkoumá každý jejich milimetr, pořádně se mu rozvine fantazie. (Útěchou pro neobdařené jsou jistojistě podpatky. Účel splní stejně.)

Návnada pátá: úzký pas a oblé boky

Postava jako přesýpací hodiny. Představte si kreslenou Laru Croft coby sexy symbol počítačových her. (Velká prsa, štíhlá v pase, mírně se rozšiřující v bocích.) Tak ten poměr je opravdu terno! Zdravá žena, která je připravená pro plození dětí, má ideální poměr velikosti pasu a boků zhruba 70 %. Historie lidstva praví: To muži chtějí zhruba stejně jako sex ve třech (v poměru dvě dívky na jednoho muže, samozřejmě. Ale jedná se pouze o osobní skromné přirovnání.) Vyšší procento značí uložený tuk, který signalizuje nižší schopnost reprodukce. Jen tak pro zajímavost je dlužno uvést, že k tomuto poměru, který byl a je žádoucí, se tenkrát dalo u ženského těla přičíst osm kilo váhy navíc, kdežto dnes muži požadují přesně o tento počet kilogramů méně.

Foto: shutterskock a archiv

Mužům se líbí kulatý zadečekFoto: shutterskock a archiv

Návnada šestá: kulatý zadek

Mužům se nejvíce líbí křivky, které připomínají broskev… Pevné, oblé tvary přitahují jejich pohledy do těchto „zadních“ místo o to víc, když si žena oblékne těsné džíny zdůrazňující její kvality. „Jsme rádi, když máme partnerku za co chytit,“ nechávají se slyšet pánové! Takže nevadí, když je zadeček o něco větší, ale důležitá je jeho pevnost. A důvod obliby? Již u ňader jsme se o hýždích zmínili, že jakožto sexuální signál byl znám již v dobách dávných. A tolik se požadavky mužů na ženy zase nemění…

Návnada sedmá: velké oči

Velké oči se líbí skoro všude na světě, protože v mužích vyvolávají dojem dětskosti a tudíž ochranitelských sklonů vůči jejich majitelce. Podle výzkumu jsou v oblibě spíše ty světlejšího, andělského typu – působí zranitelněji. P. S.: Co nestihla příroda, doženou kontaktní čočky a líčidla.

Proč mít dlouhé vlasy? Jaké poselství se ukrývá za plochým bříškem a z jakého důvodu napodobovat žirafu? Tajemství sex-appealu odhaleno! Čtete poslední díl seriálu o lidské přitažlivosti. Již v pátek na ProŽeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám