Hlavní obsah

Sex: Dost bylo misionáře!

Foto: Isifa

V posteli už nemusí být nuda!Foto: Isifa

Reklama

S menšími obměnami, ale v podstatě pořád stejné. Dal by se tak nějak popsat váš sexuální život? Jednou je to misionář, jindy zas poloha na koníčka, ale nic víc? Tak to změňte! Máme pro vás zajímavé obměny čtyř nejběžnějších sexuálních poloh, které do vaší ložnice jistě vnesou pořádný žár.

Článek

Misionář, poloha na koníčka, možná zezadu a pro orální sex poloha 69. To jsou nejspíš nejoblíbenější a nejčastěji provozované sexuální polohy většiny párů. Není na tom samozřejmě nic špatného, jejich oblíbenost má své důvody, ale nějaká ta změna a vzrušení z něčeho nového se většinou vyplatí. Obzvlášť v ložnici by se přece stereotyp zabydlet neměl. Proto zkuste naše tipy na mírné obměny tohoto tradičního milování. Nejde o žádné krkolomné záležitosti, přesto se možná dočkáte nových slastných pocitů…

1. Misionář trochu jinak

Misonářská poloha má samozřejmě své kouzlo. Je pro oba milence pohodlná, umožňuje oční kontakt, vášnivé líbání a mazlení jako takové. Přesto ji lze tak trochu inovovat, například polohou, které se říká poloha nebes, nebeská poloha nebo jednoduše nebesa.

Popis: Žena si lehne na záda, ale pánev a téměř celý trup zvedne, takže se opírá pouze o hlavu, šíji a zapírá se dlaněmi o postel. Partner k ní přiklekne, drží ji za boky a podpírá její zadeček. Nohy si žena položí na mužova ramena. Pro usnadnění je možné ženu podestlat polštářem.

Výhody: Tato poloha muži umožňuje střídat mělké i hluboké průniky, a zvyšovat tím své i partnerčino vzrušení. A jsou tu i větší šance, jak narazit na partnerčin bod G, a navíc má muž velmi dobrý přístup ke klínu své milenky a může jí dráždit klitoris.

2. Nasedněte na koníčka opačně

Polohu na koníčka má rádo mnoho žen. Umožňuje jim korigovat si rychlost, směr a částečně i hloubku průniku. Ale užít si jízdu je možné, i když nasednete opačně…

Popis: Muž leží na zádech a žena se na něj obkročmo posadí, ovšem není čelem k němu, ale zády. Může se přidržovat mužových kolen, ale také může sedět vzpřímeně.

Výhody: Nabízí v podstatě stejné možnosti jako klasická poloha na koníčka, žena je opět ta, která vše koriguje. Muži tato poloha poskytuje krásný pohled na partnerčinu siluetu a zadeček. Navíc některým ženám není příjemné dráždit si klitoris, když je u toho muž vidí. V tomto případě se mohou stimulovat beze studu, co se děje s jejich klínem, nemá muž šanci spatřit.

3. Zezadu, ale ne jako pejsek nebo kočička

Klasická poloha, kdy je žena takzvaně na všech čtyřech a muž do ní proniká zezadu, milují především pánové. Vzrušuje je pocit jakési nadvlády, hloubka průniku a také možnost sledovat průběh aktu. Ale jde to i jinak…

Popis: Muž si sedne na okraj postele, nohy má spuštěné na zem. Žena mu obkročmo a zády k němu sedne do klína a tělo položí na jeho stehna. Může se spustit až hlavou k zemi a držet se za partnerovy kotníky, ale také může ležet vodorovně na jeho stehnech a zapírat se o jeho kolena.

Výhody: Pro oba je to vcelku pohodlná poloha. Průnik není sice tak hluboký jako u klasické polohy zezadu, přirážení není tak razantní, ale o to více lze vzrušení prodlužovat a oddalovat orgasmus. V závěru je pak možné polohu velmi lehce změnit a užít si doslova živočišný závěr a vyvrcholení.

4. Zkuste jiné číslo

Když se řekne orální sex, většině lidí se vybaví poloha, kterou dokonale popisuje číslo 69. Tedy muž i žena ležící, každý hlavu v klíně toho druhého. Důvody oblíbenosti této polohy jsou zřejmé – je pohodlná a oběma poskytuje stejnou míru rozkoše a možností. Ale co to trochu pozměnit?

Popis: Muž se posadí a žena se nad ním obkročmo postaví, přičemž je zády k němu. Sehne hlavu do jeho klína, muž si naopak přitáhne ke svému obličeji ten její. Pro zjednodušení se může muž opřít například o zeď.

Výhody: Oběma partnerům dává tato poloha možnost vyvolat u toho druhého neskonalou slast. Nicméně je tato poloha brána spíše jako dobrý a originální způsob předehry, protože být hlavou dolů příliš dlouho není dvakrát pohodlné.

Tak co, vyzkoušíte to?

Reklama

Načítám