Hlavní obsah

Sex: Je čas na ruční práce! 5 hmatů, které potěší pánský klín

Foto: Profimedia

Zkuste tradiční techniku trochu obměnitFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostě jen vzít do ruky a jezdit nahoru a dolů. Tyhle pohyby jsou moc fajn, nicméně pytlík je čas od času vděčný i za něco bláznivého. Kterých pět netradičních hmatů se vám bude hodit nejen v únoru?

Článek

Ruční stimulace mužských genitálií je stará jako lidstvo samo. Jedná se opravdu o tradiční věc, která je však špatně pojmenovaná. Anglický termín pro mužskou masturbaci je „jerking off“, tedy vyškubávání, odškubávání, což je evidentně velmi nepřesné, i když pochopitelné.

U onanujícího muže se zdá, že používá v rychlém sledu dva jakoby rozdílné pohyby: tah nahoru a tah dolů, což ženy mate. Přechod z jednoho směru na druhý je totiž ve skutečnosti plynulý a ruka se při změně směru nezastavuje. Tak to má 99 procent mužů rádo, i když… Někdy je té „klasiky“ tak moc, že každá změna znamená vítané zpestření. Takže, víte, jak a čím – ručně – potěšit muže, aby se jednalo o netradiční zážitek? Tyhle neobvyklé techniky stojí za zkoušku!

1. Slastné ohýbání

Dva v jednom. Obelstění nedostatečné erekce plus zvýšení vzrušení. To slibuje hmat, při kterém penis jednou rukou uchopíte co nejblíže u kořene a tou druhou se ho snažíte razantně ohýbat (téměř lámat) s takovým zapálením, že váš nápad ještě nezpůsobuje bolest ani pocit nepohodlí.

I když to možná zní trochu sadisticky, překvapivě se jedná o trik, který u ochablého penisu zvyšuje vzrušení a v mnohých případech se postará o žádané ztopoření. A když už jsme u něj, tak i další nápad se v případě neposlušného penisu hodí.

Foto: Profimedia

I muži mají rádi mazlení. A není pravda, že musejí mít všechno hned!Foto: Profimedia

2. Vášnivé třepotání

Předehra, mazlení, začátek milostného setkání? Pak palcem, ukazováčkem či prostředníčkem čapněte penis v jeho základně a třepotejte s ním o sto šest. Předkožku můžete buď stáhnout, nebo si jí pro změnu nevšímat. (Mimochodem, podle statistik mnozí muži mají při stimulaci penisu nejraději pouze poloviční erekci, tak si s odpočívajícím stožárem nedělejte hlavu.)

Je dobré zajímat se o reakce partnera a pozorovat, která varianta na něj „platí“ víc – čili dělá mu dobře. Dobrým indikátorem toho, jak si stojíte, jsou jakékoli známky ochabování erekce nebo její stávkování, které v podstatě znamená chybnou manipulaci s ocáskem několik minut po zahájení ruční jízdy.

3. Mačkání a svírání

Ač je to asi s podivem, k docílení vzrušení u některých mužů stačí pouhé sevření genitálií. Penis na rozdíl od citlivějších varlat snese hrubší zacházení, a nutno dodat, že si o něj někdy vyloženě žádá.

Před erekcí či přímo při ní proto zkuste penis promačkávat a svírat v dlani, přičemž zkoušejte různé intenzity stisku. Občas se hodí jemné poškrábání nehty nebo naslinění špičky penisu (použít pochopitelně můžete i lubrikační gel), což do mačkání vnese zajímavou vsuvku.

Foto: Profimedia

Novými způsoby dráždění, a hlavně svým zájmem partnera opravdu potěšíteFoto: Profimedia

4. Šťouchání

Jeden tomu říká „pytlíkový trik“, druhý šťouchání, třetí kuličkování. Princip spočívá v tom, že vaše pracující ruka, která stimuluje penis jízdou nahoru dolů, odchýlí od základny jeden prst (obvykle to bývá malíček nebo malíček a prsteníček) a pokaždé, když stažená předkožka dorazí ke kořeni, prst šťouchne do klacíku v místě, kde se pytlík napojuje na šourek.

Děláte-li to v pravidelném tempu, muž si vrní blahem. Ale zase a opět platí, že za prvotní zeptání se, zda je to takhle v pořádku, nic nedáte.

5. Ždímání

Do jedné dlaně uchopte spodní část penisu, do té druhé tu horní. Dejte si pozor na to, aby se ruce vzájemně dotýkaly, tedy aby mezi nimi nevznikla mezera. (Výjimky jsou povoleny pouze v případě, že váš milenec nevlastní penis, ale plejtváka obrovského.) Oběma rukama pak kruťte v opačném směru a myslete na to, že sevření by mělo být lehké, nenásilné a něžné. Tak co, jdete do toho?

A jak to doma máte vy? Zkoušíte neobvyklé techniky, nebo vsázíte na starou dobrou klasiku?

Reklama

Související témata:

Načítám