Hlavní obsah

Sex v restauraci: Už nikdy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přišlo to na nás v restauraciFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Naše tajné místo na milování. 100 lidí, 100 chutí. Je na každém, kde a jak se mu to líbí. Můžu říci, že i já mám „záchodové zkušenosti". Když to na člověka přijde?! :- )

Článek

A co byste řekly na to, kdybyste viděly někoho se milovat třeba v obchoďáku plném lidí, v márnici, uprostřed dálnice, v dopravním prostředku... Milovala jsem se na záchodě a věřte, bylo to naposledy. Seděli jsme s přáteli v restauraci. Postupně se všichni odebrali do svých domovů. Zůstali jsme v restauraci s přítelem sami. Koketovali jsme spolu a házeli jeden na druhého žhavé pohledy.

Byli jsme vyrušeni

A pak to na nás přišlo... Nevím ani jak, ale najednou jsme byli na dámských záchodcích, plni vášně. Jenže najednou někdo zabouchal na dveře a rozčiloval se, že nemůže na záchod. Abych řekla pravdu, nevnímala jsem, co říkal. Když jsme vycházeli ze záchodku, nevím, kdo byl více šokovaný, my dva, nebo rozzlobený pán se servírkou. My zírali na ně a oni na nás.

Kalhotky jako trofej

Před restaurací jsme si všimli, jak jsme rozcuchaní a neupravení. Já měla halenku naopak a „zanechala" jsem jim tam „trofej" - své kalhotky. Od té doby jsme se v té restauraci neukázali. Když občas jdu či jedu kolem, jen se usměji. Možná je to nehygienické, ale znám spoustu jiných nehygienických věcí...

Zažily jste něco podobného? Nebo se domníváte se, že milostné hry patří za dveře ložnice? Staňte se redaktorkami a napište nám svůj příběh či názor na info@prozeny.cz. Už jsme odměnili tři z vás z minulého týdne: Karolína de la Fere, Aneta K. a Helena M. Na jejich účty přibylo příjemných 500 korun. Dalšími oceněnými můžete být vy!

Reklama

Načítám