Hlavní obsah

Sex ve městě 2: Móda, vtip a chlapi

Foto: warnerbros.cz

Samantha, Charlotte, Carrie a Miranda jsou zpátkyFoto: warnerbros.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holky, konečně jsme se dočkaly – je čtvrtek 3. června, a to znamená jediné: Sex ve městě 2 je v kinech! Bouchněme šampaňské, zavolejme všem kamarádkám heslo „Carrie“ a večer vyrazme za kulturou. Tentokrát ale zásadně bez chlapů! Ti totiž módu, kamarádky a holčičí vtipy v životě nepochopí. Díky bohu!

Článek

Vzhůru do světa snů

Chlapi mají mistrovství světa ve fotbale, my máme Sex ve městě – je hloupost se tomu bránit. Týdny očekávané druhé filmové pokračování příběhu ze života newyorské novinářky Carrie a jejích kamarádek je tu a naší povinností je si ho pořádně užít! Jen přidejme ještě jedno upozornění na začátek: jestli jste slyšely, že film není takový jako seriál, slyšely jste dobře. Je totiž ještě lepší! Na co všechno se tedy můžeme těšit?

Manželství = nuda?

Od chvíle, kdy si Carrie přeci jen nakonec vzala vytouženého pana Božského, uplynuly 2 roky. Bydlí spolu v naprosto dokonalém bytě (s obrovskou šatnou!) a zařízeném podle nejnovějších trendů. Bohužel se k nim nastěhoval i jeden nezvaný host jménem stereotyp. Jak se s ním vypořádat? Není to tak, že v okamžiku, kdy dostaneme to, co chceme, nás to přestane bavit? První manželskou krizi je potřeba okamžitě řešit – a to nejlépe s chladnou hlavou. Všechny čtyři kamarádky proto sedají do luxusního letadla a utíkají od velkých mrakodrapů do náruče nekonečné pouště Abú Zabí. A že každá z nich má opravdu co řešit:

  • Samantha – je jí 52 a bojí se, že už přestane být skutečnou ženou. Menopauza klepe na dveře, ale ona jí stále odmítá otevřít. Staví barikádu z hormonů a vitaminů, které do sebe cpe, kudy to jen jde.
  • Charlotte – má dvě krásné dcery a jednu půvabnou chůvu, která se o ně stará. Jenže právě její vnady (provokativnější, než jste kdy viděly) se zalíbily i jejímu manželovi. Nebo si to Charlotte jen namlouvá?
  • Miranda – bez práce by umřela. Jak ale reagovat na šéfa, který ji přehlíží a neustále jí škrtí sebevědomí. Je to jenom proto, že je žena? A dokáže podat výpověď ze zaměstnání, na které roky čekala?

Sex ve městě jako styl

Přirozeně, netěšíme se jenom na Samanthiny sexistické narážky, zábavné zápletky a nádherné chlapy. Sex ve městě je také o drahé módě a vytříbeném stylu. Pochutnejme si na zákuscích z cukrářství haute couture už teď – v naší fotogalerii!

Na internetu jsou dále k sehnání i originální šperky (prsteny, náramky, řetízky), kterými se hlavní postavy pyšní v některých scénách. A když už budeme s kamarádkami v kině, můžeme to protáhnout dál do klidného baru, kde nám s chutí namíchají některý ze speciálních drinků přímo k filmu Sex ve městě 2.

Sex ve městě je třeba zažít a pořádně si ho užít. Tak ať se nám to všem daří!

Související témata:

Načítám