Hlavní obsah

Sex ve městě je zpátky: Co jste o něm (ne)věděli?

Foto: TV Prima

Ženy, které spolu mluví opravdu o všem, jsou zpátky!Foto: TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex ve městě, jeden z nejúspěšnějších světových seriálů všech dob, je zpátky! Na Prima Love poběží od první série, a to už od pondělí 15. srpna. Také se už nemůžete dočkat? Pro takový malý rozjezd jsme pro vás připravili zajímavosti, které jste o seriálu nejspíš nikdy neslyšeli. Nebo snad ano?

Článek

Pikantní knížka o nejlepším orgasmu, náročné studium baletu, radikální změna barvy na zrz nebo vlastní studio jógy. Ano, ano, to všechno mají na kontě hlavní postavy kultovního seriálu Sex ve městě. A je toho mnohem víc!

1. Takže pěkně po pořádku. Možná vás překvapí, že o barvě vlasů hlavní hrdinky Carrie Bradshaw se rozhodlo jen 24 hodin před prvním natáčením! Novinářka a spisovatelka Carrie totiž měla být původně brunetka, nakonec se ale stala blondýnou, aby byla podobnější autorce seriálu Candace Bushnello. Cyntia Nixon se zase jen kvůli roli právničky Mirandy obarvila z blond na zrz.

2. Ze Sexu ve městě se stal pořádný byznys. V New Yorku dokonce fungují cestovní kanceláře, které vás podrobně provedou po místech, kde se děj seriálu odehrává. Samozřejmostí jsou dnes i luxusní DVD edice, hrníčky, přívěsky, sklenky, koktejly, módní vychytávky nebo šperky ve stylu Sex ve městě.

3. Herečka Sarah Jessica Parker (Carrie) se nikdy neobjevila na záběrech nahá. Trvala na tom již před natáčením,do smlouvy si nechala zanést, že vždy musí mít minimálně spodní prádlo.

Foto: TV Prima

Sarah Jessica Parker chtěla být baletkouFoto: TV Prima

4. Pátá série Sexu ve městě má pouze 8 dílů. To proto, že S. J. Parker byla těhotná. S manželem hercem Matthew Broderickem mají ještě dvojčata, která jim v roce 2009 odnosila náhradní matka.

5. Kim Cattrall (Samantha) vydala se svým manželem knihu o ženském orgasmu (pochopitelně před tím, než se rozešli). Kim byla vdaná celkem třikrát, bohužel žádné z jejích manželství nevydrželo.

6. Kristin Davis (Charlotte) se dříve živila jako číšnice, s manželem provozovala i studio jógy. Později se však rozjela její herecká kariéra, zahrála si například i v Přátelích nebo seriálu Will and Grace. Rok se objevovala i v roli Brook v seriálu Melrose Place. Její postava však byla prý tak záporná, že diváci kvůli ní přepínali na jiný program. A tak ji vyškrtli…

7. Kristin Davis také bojovala s alkoholismem, vyléčila se v 25 letech.

8. Boj se zákeřnou nemocí svedla i Cynthia Nixon (Miranda) – prodělala rakovinu prsu. Dnes je šťastná, zdravá a dokonce i zadaná (se ženou) – profesora angličtiny, se kterým má dvě děti, vyměnila za přítelkyni Christine.

Foto: TV Prima

Co všechno se změnilo v životech hereček?Foto: TV Prima

9. Babička Kristin Davis prý seriál Sex ve městě nikdy neviděla. Prý by to „nerozdýchala“.

10. Představitelka Carrie je ženou mnoha talentů! Studovala náročný balet a v Metropolitní opeře i zpěv.

11. Když Sarah Jessica Parker uváděla v roce 2000 předávání filmových cen MTV, převlékla se během vysílání celkem patnáctkrát!

12. V seriálu se objevili i hvězdní hosté – Donald Trump, Lucy Liu nebo David Duchovny. Ten hrál expřítele Carrie z vysoké školy.

13. Prima Love při příležitosti zahájení vysílání seriálu uspořádala velkou soutěž o výlet do New Yorku, která trvá až do konce srpna. Chcete se také zapojit? Více informací najdete zde!

Také se už nemůžete dočkat pondělí?

Reklama

Související témata:

Načítám