Hlavní obsah

Sex, vzdechy a sprosťárny? Ano!

Foto: Thinkstock

Při sexu jsou ostřejší slova povolenaFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sprostě se nemluví! Takhle vychovává většina rodičů své děti, ale už jim neprozradí, že jedna výjimka přeci jen existuje. A to při sexu! Při něm jsou totiž vulgárnosti povolené! Mnozí si jednoduše nedovedou představit milování bez verbálních projevů. A dokonce existují různé typy erotické mluvy! Do které kategorie patříte vy? Jste povzbuzovači, mazlíci nebo sexy sprosťáci?

Článek

Někdy se tomu říká „sexy talk“ (sexy mluva) či „dirty talk“ (špinavá mluva). Lechtivé a necudné výrazy a dokonce i drsnější vulgárnosti při milování dostávají do varu muže i ženy. Výrazné vzdechy a výkřiky, něžnosti a vyznání lásky i vyložené „sprosťárny“. Tak se dají ve zkratce shrnout druhy erotické řeči…

1. Povzbuzovači – dávají najevo, co se jim líbí

Příliš toho při sexu nenamluví, ale umí neodolatelně vzdychat. Podle intenzity vzdechů pak může jejich partner snadno zjistit, co je vzrušuje a co ne. A navíc to vytváří vážně sexy atmosféru. „Čím víc manželka vzdychá, tím víc mě to vzrušuje,“ říká anonymní účastník internetové diskuse na téma erotického vzdychání.

A když se tihle lidé dostanou vážně do varu, umí svůj protějšek slušně povzbudit. Nejde sice o žádné složité větné konstrukce, ale i takové slovíčko „ano“, „víc“ či „ještě“ dokáže divy. Když je řečeno v pravou chvíli a je jasné, že vrchol rozkoše se blíží, je nemožné toto povzbuzení neposlechnout. „Vážně miluju, když vím, že se jí to líbí. Pocit, že jí činím slast, mě samotného také popožene k orgasmu,“ svěřuje se v té samé diskusi muž s přezdívkou Jantar.

2. Mazlíci – milují něžnosti a slova plná lásky

Na nějaké sprosťárny a hrubé výrazy si rozhodně nepotrpí. Milují něžný a romantický sex a tomu také přizpůsobují svoji mluvu. „Moji partnerku hodně vzrušuje, když jí při sexu říkám, jak je hezká, jak má krásný prsa nebo jak moc ji miluju,“ popisuje na další internetové diskusi muž s přezdívkou Pepe33. Prý je vidět, jak s každým vyznáním je jeho milenka vzrušenější.

„Moje žena na vyložené sprosťárny není. Při sexu si spíš šeptáme samé romantické věci. Máme rádi něžné a mazlivé milování, tvrdý sex nás moc nebere,“ svěřuje se další muž, který si říká MrPan.

3. Sexy sprosťáci – na pusu si pozor rozhodně nedávají

Do téhle kategorie patří lidé, kteří se rádi oddávají skutečně živočišnému sexu. Nemusí (ale mohou) to být zrovna vyznavači sado maso, ale vyloženě sprostá slova je jednoduše velmi vzrušují. Většinou je z pusy vypouštějí muži a jejich partnerkám se to líbí. Ovšem i ženy se dokážou vskutku odvázat a i z jindy slušné manažerky se rázem může stát zástupkyně nejstaršího řemesla.

„Mě sprostá slova při sexu hodně dostávají. I když zpočátku mi to přišlo takové divné, ale pak jak je člověk vzrušenej jak blázen, lítá to ze mě, ani nevím, jak. Obecně mám ale ráda takový hrubší sex, tak je to možná tím,“ píše na jedné internetové diskusi Jitka.

A vynachválit si tenhle styl erotické mluvy nemůže ani další diskutér Martin. „Když něco vážně sprostého žena vypustí v tu pravou chvíli, doslova šílím. Děsně mě to nabudí,“ popisuje.

V extázi tihle lidé dokážou říci v podstatě cokoli – od vulgárnějších názvů pohlavních orgánů či milostného aktu, až po opravdu nepublikovatelné výrazy.

Foto: Thinkstock

Vulgárnější výrazy mohou povzbudit touhuFoto: Thinkstock

Partner mě nutí do sprosťáren

Váš partner po vás chce, abyste při sexu mluvila a to dost peprně. Vám se ale do toho nechce. Možná byste mu ráda vyhověla, ale stydíte se. A nebo se vám to prostě a jednoduše nelíbí. Podle první oficiální sex koučky v Čechách Julie Gaii Poupětové je podstatné především to, že se vám partner se svým přáním svěřil. „Pokud čelíte studu z toho, že byste měla najednou dělat něco, co jste doposud nedělala, tak se zhluboka nadechněte... a pak to prostě partnerovi jednoduše řekněte. Mluvte o svých pocitech a nechoďte kolem horké kaše," radí Julie Gaia Poupětová.

Ale berte to tak, že se zase naučíte něco nového. Sex je především hra a zábava, a tak k němu i přistupujte. „To, že budete říkat sprosté věci při sexu neznamená, že byste se ve vteřině změnila v ,couru' či ,děvku'. Spíš tím pomáháte partnerovi ke vzrušení a to muži umí ocenit," říká Poupětová. Vždycky přeci můžete zůstat tam, kde jste byla na začátku, ale proč nezkusit udělat partnerovi radost?

A co vy? Mluvíte při sexu, nebo jste raději potichu? A co váš partner? Líbí se vám, když na vás mluví? Zapojte se do diskuse pod článkem.

Reklama

Načítám