Hlavní obsah

Sexy opálení už z prvních jarních paprsků

Reklama

Čas dovolených, koupání a opalování na přímém slunci se blíží. V poslední době nás ale právě od opalování odrazuje stále více faktorů. Ze všech stran slyšíme, jak nám sluneční paprsky škodí.

Článek

Obzvlášť ihned po zimě, kdy je kůže vybledlá, bychom měli být na slunci opatrní... Také to slyšíte ze všech stran? Užijte si nyní dny strávené na sluníčku bez obav ze všech těchto strašáků! Poradíme vám, jak na to.

Protože opálená pokožka je sexy…

Chcete se co nejrychleji opálit a docílit bronzové pokožky nebo se špatně opalujete, třeba kvůli nedostatku pigmentu? Právě pro vás Piz Buin vyvinul mléko urychlující opalování. Stejně jako ostatní výrobky je i toto mléko plné vitaminů, které hydratují, vyživují, a tím předcházejí loupání opálené pokožky. Obsahuje peptid melitan, který povzbuzuje produkci přirozeného pigmentu pleti, a dvojnásobně tak proces urychluje. Samozřejmostí jsou odolnost vůči potu a vodě, nelepivá a nemastná struktura a ochrana před UVA/UVB zářením. Vyzkoušejte mléko na urychlení opálení a uvidíte, že opalování nikdy nebylo snazší a zdravější!

Dvakrát rychlejší a intenzivnější opálení jen s mlékem Piz Buin

Piz Buin – opaluje, hydratuje, vyživuje, chrání!

Švýcarská kosmetika Piz Buin je tím nejlepším, co na trhu seženete, a má za sebou i pozoruhodný příběh. Mladého studenta chemie v roce 1938 ošklivě spálilo slunce při výstupu na horu Piz Buin, proto sám začal vyvíjet ochranné přípravky proti slunci. Díky revoluční technologii přípravky účinně chrání pokožku před slunečním zářením. Výsledkem je tak neporušená, zdravá a opálená pokožka, kterou vám bude každý závidět.

Mezi novinky letos Piz Buin zařadila fluid, který se díky lehoučké textuře velmi snadno roztírá, na pokožce nelepí a je voděodolný. S fluidem od Piz Buin budete 100% chráněni a zároveň přirozeně opáleni. Kdo vyzkouší, bude zaručeně spokojen.

Fluid na opalování Piz Buin se velmi lehce roztírá, nemastí, ale hydratuje

Opalovat se i s alergií na sluníčko? Nic není nemožné!

Jednou z nejnepříjemnějších kožních alergií je alergie na sluneční záření. Nemůžete na sluníčko a prakticky celé léto neděláte nic jiného, než že se mažete krémy s vysokým faktorem a zahalujete se tak, aby na vás sluníčko prostě nemohlo.

Piz Buin proto vyvinul sprej na opalování Allergy, který chrání citlivou pokožku před UVA/UVB zářením a minimalizuje případnou alergickou reakci. Sprej Allergy kromě jiného obsahuje také vitamin E a hydratační komplex, díky kterým udržuje pokožku hydratovanou a mladistvě svěží. Recenze zákaznic hovoří za vše: „Při používání Piz Buin se neprojevuje alergie ze slunění a hnědnutí probíhá přirozeně a plynule. Jsem velmi spokojená.“

Se sprejem Allergy od Piz Buin si užijete opalování i s alergií na sluneční záření

Revoluce v opalování – sprej na mokrou pokožku

Vyběhnete z vody a rychle se musíte schovat pod slunečník do doby, než uschnete a budete se moct znovu namazat? Rozhodně ne. Se sprejem Wet Skin můžete na takové nekomfortní podmínky zapomenout. Sprej snadno nastříkáte i na vlhkou pokožku ihned po koupání. Působí samozřejmě i na suché pokožce. Sprej Wet Skin od Piz Buin poskytuje nekompromisní UVA/UVB ochranu, nemastí, neobsahuje parabeny, nezpůsobuje bílé skvrny a kapky, a navíc se velmi snadno nanáší. Rozhodně by neměl ve vaší plážové tašce chybět.

Sprejem Wet skin od Piz Buin se můžete nastříkat hned po vynoření z vody

Všechny tyto produkty seženete na www.krasa.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám