Hlavní obsah

Sexy prádlo, které ho dostane!

Foto: Victoria´s Secret

Tohle sexy prádlo na vás čeká v obchodech!Foto: Victoria´s Secret

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarní kolekce spodního prádla se mohou pochlubit mnoha přívlastky. Pohodlné, kvalitní, stylové, barevné, a hlavně sexy! Inspirujte se výběrem těch nejsvůdnějších kousků, které rozhodně každého muže dostanou do kolen!

Článek

Každá žena by měla využít svých nejtajnějších zbraní. A co si budeme povídat, když je podpoříte vkusným spodním prádlem, pak je to teprve to pravé ořechové! Že hledáte inspiraci? Od toho jsme tady my!

Pekelná kombinace – romantická sexbomba!

Chystáte pro svou polovičku vhodný dárek k výročí nebo k narozeninám? Vsaďte se, že erotické spodní prádlo ocení mnohem víc než třeba lístky do kina. Pokud ho chcete rozpálit na sto procent, poohlédněte se po průhledném, krajkovém prádélku nebo podvazkové soupravě. Ideální kombinace je vyzývavý, ale zároveň romantický vzhled (trendy mluví jasně: neuškodí sem tam nějaká ta mašle nebo kytička…). Navíc, jestli na to u vás není zvyklý, roztaje jako zmrzlina na sluníčku.

Kalhotky musí padnout i slušet

Každá žena by si měla uvědomit, že spodní prádlo je v podstatě její vizitka. Dokážete si představit tu ostudu, že vás muž spatří v sepraných kalhotkách nerozeznatelné barvy? Ani náhodou! Tento kousek oblečení je však zároveň velmi důležitý pro pohodlí a dobrý pocit, při výběru tedy pamatujte nejen na design, ale také na kvalitu a vhodný materiál. „Uměliny“ jsou v tomto případě passé. Nejvhodnější jsou přírodní materiály, které vám rovněž pomohou udržet perfektní hygienu – sázet můžete na bavlnu nebo satén. Nejoblíbenějším typem zůstávají stále tanga, ale pozor! Na pulty butiků útočí takzvané brazilské kalhotky. Tak co, připadají vám přítažlivější než tanga?

Na foto: Besired, Lascana

Na foto: Agent Provocateur, Calvin Klein

Luxusní, slušivé i vyzývavé…

Jakmile si jednou oblíbíte netradiční střihy, už nikdy na ně nezanevřete. Člověk se až diví, jak úžasné křivky spodního prádla návrháři vymýšlejí, letí především krajka, ale také nejrůznější potisky a jemné výšivky. Co třeba vyzkoušet něco podobného?

Klasika s přídavkem výjimečnosti

I typické střihy spodního prádla, které zaručí maximální komfort, mohou být v mnoha ohledech netradiční. Například průhledná krajka nebo vhodně umístěné mašle působí tak sexy! Určitě to vyzkoušejte, už jen pro ten skvělý pocit, že vám to opravdu sluší…

Co takhle něco odvážnějšího?

Dobře střižený korzet nebo kalhotky s kraťoučkou sukýnkou dostanou vašeho partnera do varu, nemluvě o průsvitném prádle, chytře řešeném na celé tělo, jak můžete vidět na obrázcích. Díky podobným kouskům se lehce vžijete do role nezbedné školačky nebo chtivé dračice – a to je rozhodně vzrušující pro obě strany, co myslíte?

Romantika pro něžné chvilky…

Podobné modely by neměly chybět v šatníku žádné ženy. Romantické rozpoložení je zde nasnadě – až vás muž v takovémto prádýlku uvidí, neodolá. A zároveň ani vy nepřijdete zkrátka – pocit sebejistoty a svůdnosti je pro každou ženu důležitý. Můžete vybírat z široké škály střihů, ale na rozdíl od loňska můžete vzít útokem spodní prádlo výrazných barev, které je nyní velmi módní – to už záleží jen na vašem vkusu.

Na foto: Triumph, Victoria´s Secret

Tak to vidíte. Muži mají ohledně ženského spodního prádla naprosto jasno. Teď už stačí jen vyrazit do kvalitního, specializovaného butiku a pořídit si špičkový kousek, který si na první pohled zamilujete!

Reklama

Související témata:

Načítám