Hlavní obsah

Sexy zadeček? Stačí jezdit na koloběžce!

Reklama

Každý chce být věčně mladý, krásný, štíhlý a úspěšný. Jenže ne každému je od přírody přáno. Potíte se ve fitness centrech, pravidelným během ničíte klouby a dřete a dřete. Přitom stačí tak málo.

Článek

Jen málokterá sportovní aktivita dokáže zpevnit zádové svalstvo tak, jako právě jízda na koloběžce. Jízda na ní pozitivně ovlivňuje kondici kloubů především dolních končetin. Nenáročným způsobem jsou tak tvarovány zadeček, bříško, stehna i lýtka. Jízda na koloběžce je také skvělou prevencí proti celulitidě. Proto je tak populární především u ženské části populace.

„Velmi oblíbená je koloběžka u mladých žen a dam středního věku. Zvláště v zahraničí není problém spatřit ani dámy v pokročilém věku, kterak se prohánějí například kolem jezer. Oblíbenou aktivitou je i jízda na koloběžce společně se svým čtyřnohým mazlíčkem,“ představuje další z možností použití koloběžky Marek Kostka, ředitel firmy Kostka kolobka z Hanušovic, a dodává: „Ve spojení se zdravým životním stylem a vyváženou stravou je jízda na koloběžce naprosto ideálním řešením pro milovníky aktivního způsobu života.“

Jízda na koloběžce je velmi účinná při odstraňování bolestí zad

Na věku nezáleží, jízda na koloběžce je vhodná v každém případě!

A jaké jsou výhody „koloběhu" v očích lékařů? Jízda na koloběžce je vhodným kompenzačním cvičením, které pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zádového svalstva. Dochází při ní k celkové stabilizaci kyčlí a trupu, která hraje zásadní roli v prevenci v potížích s páteří. Jen málokterá sportovní aktivita dokáže zpevnit zádové svalstvo tak, jako právě jízda na koloběžce. Výhodou je, že jízdu na koloběžce můžeme vychutnat prakticky všude – na cyklostezkách, na chodnících, na silnici, v lese… Všude tady se dá vcelku pohodlně hubnout a ještě se přitom pohodlně svézt.

Více na webu ZDE.

Reklama

Související témata:

Načítám