Hlavní obsah

Toužíte mít krásné a dlouhé vlasy? Tajemstvím je síla tekutých proteinů

Foto: matrixprofessional.cz

Probuďte vlasy k životu s Matrix InstacureFoto: matrixprofessional.cz

Kdyby vlasy uměly mluvit, co by nám řekly? Lámou se a třepí? Pro všechny vlasy, které volají o pomoc, vytvořila značka Matrix speciální pečující vlasovou řadu Instacure. Nebojte se vlasy probudit k životu.

Článek

Už jsme si zvykli na to, že vlasová kosmetika Matrix je výjimečná. Více než 40 let si získává přízeň zákazníků nejen díky nekomplikovaným řešením všech vlasových potíží, ale i díky nadčasové péči o všechny typy vlasů.

Hlavní obava

Značka Matrix, spadající pod divizi profesionálních produktů společnosti L’Oreal ČR, nyní zaměřila pozornost na hlavní problém. Tím jsou mechanicky poškozené vlasy. Je třeba si uvědomit, že tuto potíž ještě prohlubují náročné procedury jako styling, foukání vlasů, žehlení, ale také pobyt ve smogovém prostředí, chlor či dlouhodobý stres. Výsledkem jsou vlasy postrádající sílu a lesk, vlasy lámavé a citlivé.

Zažívejte každý den ten báječný pocit ze zdravých a dlouhých vlasů, do kterých se budete zas a znovu zamilovávatVideo: matrixprofessional.cz

Síla tekutých proteinů

Mechanicky poškozeným, lámavým vlasům bez lesku je určena nová kompletní vlasová řada Matrix Instacure. Cílí na poškození křehkého vlasového vlákna, redukuje až o 60 % lámavost* vlasů a obnovuje tak jejich přirozenou sílu i délku. Vlasová novinka od Matrix zlepšuje vlasovou pružnost a zároveň díky tekutým proteinům vyplní porézní místa způsobená mechanickým či tepelným poškozením vlasů.

Vyplněním porézních míst jsou vlasy hladké a poddajné. Nová kompletní vlasová řada Matrix Instacure je profesionální vlasová služba vhodná pro jakýkoli typ, barvu a hustotu vlasů, jež si můžete dopřát v pohodlí domova. Bylo snad někdy jednodušší docílit krásných, zdravých a dlouhých vlasů, díky kterým se za vámi budou na ulici otáčet?

Foto: matrixprofessional.cz

Nová kompletní vlasová řada Matrix Instacure je určena všem mechanicky poškozeným a lámavým vlasům bez leskuFoto: matrixprofessional.cz

Zapomeňte na poškozené vlasy

Zažívejte ten báječný pocit ze zdravých vlasů, do kterých se budete znovu zamilovávat. Jak na to? Stačí zahrnout tyto tři produkty do své vlasové rutiny. Skvělý výsledek se brzy dostaví.

Čisticí šampon proti lámavosti vlasů obnovuje sílu a redukuje lámavost suchých, křehkých a poškozených vlasů.

Vyživující kondicionér proti lámavosti vlasů obsahuje maximum tekutých proteinů pro extra hydrataci všech typů namáhaných vlasů.

Sprej proti lámavým a porézním vlasům je kromě proteinů obohacen i o provitamin B5, tak potřebný k celkové rekonstrukci vlasového vlákna.

Foto: matrixprofessional.cz

Nová kompletní vlasová řada Matrix Instacure je profesionální vlasovou službou vhodnou pro jakýkoliv typ, barvu a hustotu vlasů, kterou si můžete dopřát v pohodlí domovaFoto: matrixprofessional.cz

Pravidelným používáním pečující rutiny Matrix Instacure se stanou vaše vlasy až o 60 % silnější*, poddajné a hebké. A mohou zdravě růst. Proč nemít dlouhé a krásné vlasy bez poškození!

*Instrumentální test: Při používání spreje proti lámavým a porézním vlasům ve srovnání s běžným šamponem.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám