Hlavní obsah

Šik v každé situaci. Víme, jak na to

Reklama

Ráda vypadáte upraveně v jakémkoliv oblečení, ale některé kousky vašeho šatníku prostě odmítají poslušnost a při žehlení si zuby nehty drží nevzhledné záhyby? Vyzrajte na ně se systémovou žehličkou.

Článek

Za svůj život už jste pochytila celou řadu zákonitostí: když necháte hedvábnou halenku moc uschnout, už ji de facto nevyžehlíte. Pokud máte trpělivost číhat na správný stupeň vlhkosti a pak s tímhle jemným kouskem zápasit ještě přes jiný kus látky, gratulujeme. Ani vlněný nebo kašmírový svetr se s vámi při žehlení na nejnižší stupeň moc nebaví a může se stát, že ve strachu z jeho zničení raději rezignujete a necháte svého hebkého kamaráda pomačkaného. Džíny zase musíte zuřivě přejíždět žehličkou sem a tam a tvídové sako jednou za čas zbaběle odnesete do čistírny, protože si nejste jistá, jestli byste ho po žehlení nemusela rovnou vyhodit.

Látka pod vašima rukama dělá přesně to, co chcete

Jedním tahem s jedním nastavením

S kvalitním parním generátorem tohle řešit nemusíte. Ten, kdo jej vynalezl, by bezpochyby zasloužil Nobelovu cenu za úklid. Nemusíte si s ním lámat hlavu s nastavováním správné teploty a látka pod vašima rukama dělá přesně to, co chcete, a to okamžitě. Systémová žehlička Philips PerfectCare Elite si automaticky poradí se všemi materiály, které se dají žehlit, byť jen na nejnižší stupeň. Pod její odolnou žehlicí plochu můžete bez obav položit výše zmíněné hedvábí, kašmír, vlnu, tvíd, denim nebo bavlnu a jedním tahem je dostat do formy, aniž byste musela řešit odkapávání vody. A tahle systémová žehlička žehlí tak dobře a opatrně, že získala ocenění Gold společnosti Woolmark, která hodnotí výrobky určené pro ošetřování vlněných oděvů. Dokonce s ní vyžehlíte i přeloženou látku, což oceníte zejména při žehlení ložního povlečení.

Parní generátor Philips PerfectCare Elite GC9640/60 má celou řadou praktických funkcí včetně funkce Easy De-Calc Plus, která vám včas připomene, že je zapotřebí žehličku vyčistit a předejít tak jejímu zničení

Vertikálně, lehce, bezpečně

Systémová žehlička PerfectCare Elite je navíc úžasně lehká, což v kombinaci s rychlostí a efektivitou žehlení znamená, že vás nebude bolet ruka ani v případě, že na vás čeká opravdu velký koš prádla. Lehkost oceníte i při vertikálním napařování, díky kterému rychle přežehlíte košili, šaty nebo kabát na ramínku. Žehličku také můžete volně pokládat na žehlicí prkno, aniž byste se musela obávat, že jej spálí. Pokud byste na ni zapomněla, během několika minut se sama vypne. Díky velké nádržce na vodu můžete žehlit až 2 hodiny v kuse, pak ji můžete odejmout a doplnit vodou z kohoutku, aniž byste ji musela vypnout. Žehlička si navíc sama prodlužuje životnost tím, že vás upozorní, když potřebuje odstranit vodní kámen. Více informací najdete na www.philips.cz/snadnezehleni.

Lehkost oceníte i při vertikálním napařování, díky kterému rychle přežehlíte košili, šaty nebo kabát na ramínku

Reklama

Načítám