Hlavní obsah

Single život, nebo život v páru?

Foto: ELITE Date

Každý třetí pár střední vrstvy se seznámí na internetu. Nepromarněte svoji příležitost. Seznamte se!Foto: ELITE Date

Již dávno nejsou nazývány bezdětné třicetileté ženy bez partnera starými pannami. Dnešní doba je jiná. Stejně tak i pohled na vztahy. Po čem spíše ženy touží? Po single životě, nebo po životě v páru?

Článek

Život o samotě může být fajn. Ve chvíli, kdy chcete být sama a netoužíte po lásce, je single život ideálním řešením. Nemáte v podstatě žádné zbytečné starosti. Můžete si dělat, cokoli a kdykoli se vám zachce. Nikomu se nemusíte zpovídat z toho, kde jste byla, ani kdy se vrátíte domů. Nemusíte se o nikoho starat. Nemusíte nikomu prát, žehlit, vařit, po nikom uklízet. Když máte potřebu s někým si popovídat nebo si někam vyrazit, jednoduše zavoláte kamarádce nebo kamarádovi a zajdete si do města za zábavou. Můžete se věnovat svým koníčkům, budovat kariéru, utrácet si vydělané peníze, za co jen budete chtít. V tomhle směru vypadá single život jako naprostá idylka. Jenže nic není tak růžové, jak se může na první pohled zdát.

Foto: ELITE Date

Seznamování na internetu vážně funguje. Zvládli to ostatní, zvládnete to i vy! Tak směle do toho!Foto: ELITE Date

Ve dvou se to lépe táhne

Pokud však žijete single životem nedobrovolně a v koutku duše toužíte po lásce, je na čase něco změnit. Začněte se poohlížet po partnerovi, který by mohl rozveselit váš dosavadní život. Život ve dvou je výhodnější z mnoha aspektů. V první řadě jste na všechno dva. Každý problém a každá starost je poloviční, když vše řešíte společně. Každá radost je dvojnásobná, když se spolu radujete. Pokud se vám podaří seznámit se s partnerem, se kterým si budete rozumět, máte vyhráno. Budete mít jistotu, že ať se stane cokoli, budete mít v partnerovi podporu. Další výhodou života v páru je i finanční stránka věci. Přece jen je výhodnější platit nájem, inkaso, internet a další poplatky společně než vše hradit z jednoho platu.

Ráno registrace, večer rande? To není sen, to je realita!

Že nevíte, kde hledat? Pokud nemáte ve svém okolí nikoho, s kým byste si dokázala život představit, a pokud už vás nebaví obcházet bary a diskotéky a hledat partnera tam, máme pro vás řešení. Stačí, když se zaregistrujete na prémiovou seznamku ELITE Date, vytvoříte si uživatelský profil a hledání partnera může začít.

Foto: ELITE Date

Na ELITE Date je více mužů než žen. Vybírejte z 250 000 ověřených uživatelských profilůFoto: ELITE Date

Vyfiltrujte si partnera na míru svým očekáváním

Během malé chvilky si můžete vybírat z široké nabídky partnerů, kteří odpovídají tomu, co hledáte. Jednoduše si nastavíte filtr, stisknete tlačítko „Vyhledat“ a okamžitě máte před sebou desítky partnerů, které hledáte. Během pár dní se tak můžete seznámit s celou řadou zajímavých mužů, které byste v běžném životě nejspíše nikdy nepotkala.

Načítám