Hlavní obsah

Skandinávský zahradní nábytek: Vyberte správně!

Foto: SCANDIshop.cz

Šedý zahradní ratanový set TAJRO Foto: SCANDIshop.cz

První sluneční paprsky nás vyhánějí z domovů na zahrady, balkony a terasy. Chceme trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu pod širým nebem. Právě tento čas je ideální pro společné chvíle s nejbližšími. Hodit se k tomu bude pohodlný venkovní nábytek. Pojďme vybrat nový kousek společně.

Článek

TIP: Před samotným nákupem je důležité ujasnit si představu o zahradním nábytku, jeho využití, velikost a funkčnost.

Zahradní sedací soupravy

Chcete plnohodnotně trávit volný čas na zahradě? V tom případě vyberte velkou venkovní sedací soupravu. Zahradní sety podobné sedačkám vám poskytnou komfort a mohou nahradit obývací pokoj.

Mnohdy je tento typ zahradního nábytku modulární. Můžete si ho poskládat podle vlastních priorit. Měkké podušky a polštáře laďte do jemných tónů.

Foto: SCANDIshop.cz

Zahradní set SILVES z masivního akáciového dřeva a krémovými polštáři Foto: SCANDIshop.cz

Venkovní jídelní sety 

Grilování s rodinou a setkávání s přáteli u dobrého jídla a pití. Pokud si představujete volné chvíle nějak takto, vyberte si zahradní jídelní set. Ten může připomínat klasické jídelní sestavy.

Velký a dostatečně vysoký stůl často doplňují čtyři židle. Výjimkou nejsou venkovní jídelní sety s šesti nebo osmi židlemi. Inspirujte se skandinávským stylem a zvolte přírodní materiály a jednoduché tvary.

Foto: SCANDIshop.cz

Zahradní set TRIVALIS Foto: SCANDIshop.cz

Balkonové sety

I na opravdu malé ploše lze vytvořit pohodlné posezení. Na balkony doporučujeme balkonové sestavy, které se skládají ze dvou křesel nebo židlí a jednoho, prostorově úsporného stolku. Na zaskleném balkoně i lodžii set vydrží během celého roku. Balkon se stane malou oázou odpočinku.

Foto: SCANDIshop.cz

Ratanové dvojkřeslo LIERNE Foto: SCANDIshop.cz

Zahradní židle a křesla

Zahradní židle a křesla prakticky doplní stávající zahradní nábytek. Zvýší počet míst k sezení pro celou rodinu a nejbližší. Maximální komfort zajistí dvojkřesla s měkkými podsedáky.

Základem je správný výběr materiálu. Nejlépe takový, který bude lehký, tedy snadno přemístitelný a odolný vůči rozmarnému počasí. Ratanové nebo kovové židle splňují vysoké požadavky na zahradní nábytek.

Foto: SCANDIshop.cz

Přírodní závěsné křeslo ZANZIBARFoto: SCANDIshop.cz

Závěsné křeslo neboli vajíčko  

Vysněný koutek pro tělo i duši. Závěsná křesla jsou praktický a elegantní prvek do interiérů i exteriérů ve skandinávském stylu. Prioritou je přirozenost a funkčnost.

Ať už vyberete závěsné křeslo s kovovým rámem, nebo bez něho, určitě nešlápnete vedle. Závěsná křesla jsou snadno přenosná, můžete je umístit na terasu i do obýváku. Závěsná vajíčka milují také děti!

Reklama

Načítám