Hlavní obsah

Škola svádění: Ulovte toho pravého!

Foto: Thinkstock

Svádějte, jen když chcete svéstFoto: Thinkstock

Reklama

3. díl – Žádný lovec nepůjde na křepelky s kulovnicí. To by z nich moc nezbylo. Vezme-li si na medvěda brokovnici, medvěd se mu vysměje. Chcete si jen zaflirtovat? Užít si milostné dobrodružství? Pak volte jiné ženské zbraně, než když budete lovit kořist v podobě partnera na „doživotí“. To vám radím já.

Článek

Muži mají rádi jasno!

My muži si zcela podvědomě ženy zařazujeme do dvou skupin: na sex (jednorázové použití) a pro život (užívání trvalé). Jistěže v tom máme často sami pěkný zmatek. Už jen proto, že ženy pro užívání trvalé chceme taky na sex. Chápete přece! Prostě nedělejte nám v tom ještě větší chaos! Ten totiž nastává, pokud vy na již dostatečně zmatené muže vyrukujete ještě s nevhodnými zbraněmi. To aby se z toho pak jeden zbláznil! Ale i vy si ubližujete a tvrdě narážíte, neboť přitahujete přesně ty muže, o které nemáte zájem, a utíkají před vámi ti, o které byste stály.

Když se lovec míjí s kořistí…

Má mladá a krásná kolegyně Sylvie už byla pološílená. Od rozchodu s jejím přítelem dostávala denně několik nabídek. Od ženáčů a metrosexuálů (případně ženáčů-metrosexuálů), tedy mužů, kterým se obloukem vyhýbala. „Nezavadím o normálního chlapa,“ svěřila se mi. „Normální chlap spíš nezavadí o tebe! Jsi pro něho moc atraktivní, bojí se tě!“ řekl jsem jí, co jsem si myslel. Naštěstí se to vyřešilo samo. S normálním a velmi pohodovým chlapem se seznámila v parku, kam chodí běhat. Byla nenalíčená, v teplácích, teniskách, s vlasy zatočenými do uzlu. V tu chvíli to byla jen hezká a trochu upocená holka. A normální chlap si troufl. Kdyby ho potkala v make-upu, na jehlách, v kožené minisukni a s blonďatými vlasy po zadek, jen by se za ní tiše otočil a šel dál. Sám jí to řekl…

Flirt má jiná pravidla

Chcete si jen nezávazně užít? Zaflirtovat? Pak buďte odvážné ve svém oblečení i líčení, buďte hodně sexy, koketujte! Půjdou po vás sebevědomí hezounci, metrouši, rádi si vámi nechají okořenit svůj život ženatí muži, kteří hledají atraktivní zábavu, nikoli lásku. Hledáte chlapa pro život? Ne, nebojte se, nevyslovím radu: Do tepláků a alespoň trochu se upotit! I když…

Foto: Thinkstock

Ženské zbraně jsou účinnéFoto: Thinkstock

Na muže pro život musíte jinak

Partnerku pro život si většina mužů vybírá jinýma očima než ženu na jednu noc. A popravdě: i  moudrá žena dá při výběru budoucího otce svých dětí spíše přednost poněkud méně okázalému sympaťákovi než nagelovanému krasavci, se kterým se musí prát o zrcadlo!

To ale vůbec neznamená, že žena, která hledá muže pro život, by měla vypadat jako šedá myš! Takové si nevšimne žádný muž! Svůj sex-appeal by však taková žena měla „prodávat“ po kouscích, nevyzývavě, neprvoplánově. V chování bude zdrženlivější, nikoli však bez výrazu a bez jiskry v oku! Na muže pro život se zkrátka nechodí ani s kulovnicí, ani s brokovnicí, na ty se prostě líčí důmyslné, sofistikované pasti!

Vyznejte se v nás!

Teď tomu nasadím korunu, přitom však neřeknu nic tak moc nového: I od ženy pro život pochopitelně muži chtějí, aby vypadala a chovala se jako pěkná děvka. Nikoli však na ulici či ve společnosti, ale výhradně a jen za prahem společné ložnice. Tož uznávám, že naplnění tohoto trochu schizofrenního mužského požadavku není pro ženy kdovíjak lehkým úkolem!

A jak to zvládáte vy? Jaké pasti líčíte? Nebo už máte uloveno? Jak se vám to povedlo? Napište mi o tom na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám