Hlavní obsah

Škrábe a píchá? Řekněte stop!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce mají být jedním z nejkrásnějších období v roce a obdarovávat naše blízké by nám všem mělo činit potěšení. Ale proč tomu tak obvykle není? Stále častěji se v našem hektickém životě stává, že nákup dárků odsouváme a jejich výběr se tak stává spíše povinností než něčím, co nám přináší potěšení. Dárky obstaráváme většinou na poslední chvíli, aniž bychom doopravdy přemýšleli nad tím, co by daný člověk chtěl. Kupujeme jenom proto, abychom splnili povinnost něco darovat.

Článek

Tak proč letos nezkusit jiný přístup k výběru dárků? Pokud se zamyslíme nad tím, co si většina z nás přeje, je to obvykle být zdravý, šťastný a krásný. Vzhledem k tomu, že zdraví a štěstí druhých nedokážeme příliš ovlivnit a do dárkového papíru s mašlí je rozhodně nezabalíme, nezbývá nám než krása, tedy péče o vzhled.

Co je to vlastně krása? Jedna z nejpovedenějších definic tohoto slova pochází od italského malíře Carlottiho, jenž řekl, že krása je souhrn částí, které spolupracují takovým způsobem, že není třeba nic přidávat, odebírat nebo měnit. A každý z nás by se chtěl tomuto ideálu co nejvíce přiblížit.

Holící systém Gillette Fusion Power Stealth

Vypadat krásně a přitažlivě je snad snem každého z nás, i když ne všichni jsme ochotni to přiznat. Není to tak dávno, kdy péče o vzhled byla převážně doménou žen, nicméně poslední dobou se snaží stále více a více mužů vypadat skvěle. Moderní chápání mužské krásy v sobě spojuje mnoho různých atributů; snad všichni bychom se však shodli na tom, že moderní muž by měl za všech okolností dbát na svůj zevnějšek, příjemně vonět a být hladce oholen. Proč tedy nevyužít letošních Vánoc a neobdarovat vašeho přítele nebo kamaráda něčím, co mu umožní přiblížit se pomyslnému ideálu krásy na dosah? Volba je jasná, revoluční holicí systém – nyní v novém a elegantním černém provedení  a k tomu řadu kosmetických přípravků Gillette. Vybrat si můžete buď samotný holicí systém, nebo speciální balíček s holicím systémem a gelem na holení nebo po holení. Pak už stačí jen balíček krásně zabalit, položit jej pod stromeček a počkat na ten krásný, vytoužený úsměv obdarovaného... Více na www.gilletterace.cz!

Související témata:

Načítám