Hlavní obsah

Skrytá rozkoš: Umíte si udělat dobře?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Oddejte se slasti bez partneraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Nikdy jste nepoznala, jaké to je pořádně si „to" udělat? Pak čtěte dál. Dáme vám tipy, jak zaručeně dojít k orgasmu a užít si slastný pocit uspokojení. Využijte je, když budete doma sama nebo k oživení partnerského sexu.

Článek

Na chvilku zapomeňte na vibrátory. Většina z nás se totiž mýlí, když se domnívá, že zavádění si předmětů připomínajících mužskou chloubu do vaginy nás přivede k zaručenému blahu.

Soustřeďte se na poštěváček

Tenhle malý hrbolek si zaslouží mnohem více pozornosti, než kolik se mu dostává. Podle odborníků je většina žen totiž dráždivá spíše „klitoridálně" než „vaginálně". Mužské přirození je pak pouhým zpestřením a zintenzivněním prožitku.

Existuje řada způsobů, jak klitoris správně dráždit. Nejlepší je vyzkoušet si, co vám bude nejpříjemnější. Kolikrát jsem slyšela, jak mé kamarádky bujaře vyprávějí o masturbaci ve vaně s pomocí sprchy - pouštěním si proudu vody na klitoris, dokud se nedostaví vyvrcholení. Se sprchou to ale není tak „horké". Na některé ženy sice zabírá, ale většinou to trvá nekonečně dlouho. Spíš se hodí jako předehra k samotné masturbaci. Při dnešních cenách vody je to ale docela drahý špás.

Jak se ještě rozehřát? Pusťte si příjemnou hudbu, najděte si pohodlnou polohu na posteli a začněte se hladit všude, kde je vám to příjemné. Díky tomu se nejen uvolníte, ale za chvíli budete pěkně vlhká...

Zkuste jemnou masáž a tření

Když už jste naladěná na tu správnou vlnu, můžete se směle pustit do kroužení a tření poštěváčku. Nic neuspěchejte a počkejte, až bude pochva opravdu zvlhlá. Vlhkým prstem nebo prsty, můžete použít i sliny, pomalými krouživými tahy masírujte okolí klitorisu. Kroužky střídejte s pohyby vlevo a vpravo nebo nahoru a dolů - všechno je jen a jen ve vaší režii. Pokud je vlhkost nedostatečná, pomožte si lubrikačním gelem. Vzrušení bude pomalu stoupat...

... spolu s ním plynule zrychlujte a zvyšujte tlak na klitoris. Snažte se nepřestávat a opakovat ty pohyby, na které reagujete nejcitlivěji. Když uděláte pauzu, může být rychle po všem. Jestliže jste dosud orgasmu nedosáhla, nelámejte nic přes koleno. Jen si užívejte slastných pocitů a pozorně sledujte, jak vaše tělo reaguje. Vyvrcholení se buď dostaví nebo ne. Při dráždění si hlídejte pohyby, které fungují, ale také rychlost a polohu. Pokaždé to může trvat různě dlouho. Některé ženy také vzrušuje technika mírného poklepávání na klitoris. Může mít ale i opačný efekt.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sprcha spolehlivě zabíráFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Malí, ale šikovní

Teď teprve přichází na řadu erotické pomůcky. Nevystačíte-li si s prsty nebo jako jisté zpestření můžete vyzkoušet malé pomocníky. Než sáhnete po prvním vibrátoru, zadržte a vybírejte s citem! Vibrátory ve tvaru penisu se používají většinou ke dráždění pochvy. Ideálně se hodí i k domácím hrátkám s partnerem a, i když se někteří muži umělé náhražce brání (z nepochopitelného strachu z konkurence), většina je přijímá s povděkem. Je to způsob, jak se odpoutat od jistého stereotypu. Skvěle se s nimi experimentuje - je úžasný k vaginální stimulaci, přičemž si můžete dráždit i klitoris.

Jiné druhy vibrátorů se sice nepodobají mužskému pohlaví, ale funkci plní dokonale. Jsou speciálně vyrobené ke stimulaci klitorisu i bodu „G". Nepatří k nejlevnějším, investice se vám ale rozhodně vyplatí.

Skrytou rozkoš si můžete vychutnat i při sportu. Chcete recept? Zkuste venušiny kuličky. Nejlépe fungují při rychlejší chůzi nebo při běhu. A když vás chuť přepadne ve společnosti, použijte metodu sevření stehen. Stačí si sednout, dát nohu přes nohu a stlačovat stehna. Docílíte tak prokrvení pohlavních orgánů, což vás může přivést až k orgasmu, o kterém okolí sotva tuší.

Správná poloha - základ úspěchu

Dělat dobře si můžete prakticky v jakékoli poloze, která vám je příjemná, od lehu na zádech přes sed rozkročmo až po polohu vkleče. Obecně však platí, že lépe se dosahuje orgasmu, když při tom vyvinete nějakou energii. Hůře to jde vleže na zádech, kdy jste příliš uvolněná. Mnohem lepší je poloha vkleče. Můžete ji vylepšit podepřením hlavy o polštář (klečíte-li na posteli). Je to sice trochu zvláštní poloha, ale odborníci tvrdí, že při podobných polohách z těla uniká mnohem méně energie, což vede k tomu, že se zkrátí doba potřebná k dráždění.

Přestaňte se stydlivě ošívat a začněte brát masturbaci jako součást života. Berte ji jako hru, která má být především příjemná.

Kdo si hraje, nezlobí!

Reklama

Načítám