Hlavní obsah

Slavná partnerství, která vznikla ze skandálu

Foto: isifa

Bouřlivá minulost vztahu Angeliny Jolie a Brada Pitta je známá. Ale co ostatní slavní, kteří se dali dohromady za dramatických okolností?Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co má společného Heather Locklear s Torri Spelling a drsňák Jesse James s muzikantem Samborou od Bon Joviho? Kromě zájmu médií i skandální navázání partnerského vztahu! A kdo další se neseznámil „v klidu"?

Článek

O skandály celebrit není nouze. Ty hollywoodské, a tudíž světově známé hvězdičky mají smůlu v tom, že jejich milenecké poměry, úlety a nová partnerství plní stránky bulváru od jednoho konce planety na ten druhý, a tak i u nás v Čechách ihned víme, kdo a s kým… Víte, které páry to přes skandály dotáhly k oltáři nebo k rozchodu?

1. Tori Spelling a Dean McDermott

V Hollywoodu je natáčení filmu hotovým podhoubím pro nově vznikající vztahy. Dalším příkladem „lásky na place“ je silikonová Donna z Beverly Hills. Při natáčení filmu Mind Over Murder potkala jistého Deana McDermotta, jehož posledním hereckým počinem je kanadský snímek Extáze, který spatřil světlo světa loňský rok. Jiskra přeskočila, oba jejich tehdejší a legální partneři šíleli, div se z toho ještě nedali dohromady. Následovaly rychlé žádosti o rozvod, a i přesto, že jeden z nich se celkem protahoval, Tori už s Deanem hlásali do světa, že chystají veselku, aby si expartneři nemysleli, že se s brekem vrátí zpátky do svých domovů. Tak ne, rodinka se jim opravdu rozrůstá.

Foto: isifa

Tori Spelling alias Donna z Beverly Hills potkala svého současného manžela ještě jako vdaná paní. Ženatý byl i onFoto: isifa

2. Jesse James a Kat Von D

James si vzal oskarovou herečku Sandru Bullock v roce 2005, ale jejich vztah se rozpadl o pět let později, kdy tmavovláska již nechtěla čelit nařčení desítek žen, které prohlašovaly, že s jejím manželem měly sex. Téměř okamžitě se James stal jedním z nejvíce nenáviděných postav Ameriky, zatímco Bullock každý litoval. James na svoji obranu říkal následující: „Média to celé popisují jako negativní věc, ale víte, co? Já mám podporu skoro každého, protože, ano, podváděl jsem svoji ženu, ale to přece dělá hodně lidí.“

Člověk by ho až politoval, jenže to by se nesměl dozvědět o jeho následujícím  románku s tatérkou celebrit, která to dotáhla na vlastní televizní show. Uvedené Kat Von D na začátku roku 2011 navlékl zásnubní prsten. Ale co se nestalo o půl roku později? „Jesse James přímo zuří kvůli prohlášení jeho bývalé snoubenky Kat Von D, která veřejně tvrdí, že ji Jesse během jejich vztahu podvedl s devatenácti ženami,“ uvedl časopis Star. Asi ty boží mlýny, jinak si to nedokážeme vysvětlit…

Foto: isifa

Na vztah s Jesse Jamesem by tatérka Kat Von D určitě ráda zapomnělaFoto: isifa

3. Richie Sambora a Denise Richards

Hvězda seriálu Melroce Place Heather Locklear, bývalá Bond girl Denise Richards a rocker Richie Sambora, to je dramatický milostný trojúhelník plnící stránky tisku po celá léta. Peprná slova, ošklivé titulky, vzájemné osočování, napadání, špína. Pravý milostný trojúhelník! Richards totiž pobízela svoji kamarádku Heather, aby se rozvedla, a když to Amanda z Melrose udělala, Richards jí bývalého sbalila. Lifestylový magazín Shape to komentoval následovně: „Nikdy si nezačínejte s bývalým své kamarádky, a to bez ohledu na to, jak dlouho už ti dva nejsou spolu.“ Svatá pravda! Když člověk vidí tyhle konce, tak si to opravdu leckdy rozmyslí!

Foto: isifa

Denise Richards a Richie Sambora se několikrát sešli a zase rozešli. Možná vážně platí, že s ex své kamarádky není radno si začínatFoto: isifa

4. Renata Juras a Ervin Unterlechner

Nikdo je neznal, natož aby se o nich dalo hovořit jako o celebritách. To se ale změnilo ve chvíli, kdy se tihle dva poznali. Pak už o nich vědělo celé Rakousko i zbytek světa. Ona byla trenérkou házené žákovského týmu, on její student. Podle serveru Bild.de spolu začali spát 4 měsíce před Ervinovými čtrnáctými narozeninami, za což byla jeho o 27 let starší milenka Renata vyhozena z práce a podmíněně odsouzena na 22 měsíců.

To ale lásce nezabránilo. „Bylo by dost holek, se kterými bych si mohl naplnit svoje erotické sny a představy. Ale do žádné jsem nebyl zamilovaný. Až přišla Renata," nechal se slyšet Unterlechner, aby vyvrátil spekulace o tom, že je v tomto vztahu obětí. Zájmu médií si tak užil až dost. Určitě nepomýšlí na kariéru herce, chce hlavně klid. Snad bude mít štěstí.

A koho jsme vynechali? No přece nejznámější hollywoodský pár Brangelina, tedy Brada Pitta a Angelinu Jolie. Brad kvůli ní opustil hvězdu seriálu Přátelé Jennifer Aniston. Ta je přitom jedním z největších sexsymbolů dnešní doby. Chcete znát její životní příběh? Podívejte se na epizodu z pořadu Sexuální idoly století televize Stream.cz!

Taky váš vztah vznikl ze skandálu? Komu jste přebrali partnera vy? A kdo zase vám?

Reklama

Načítám