Hlavní obsah

Slavné sexy zrzky: Které jsou přírodní a kdo „podvádí“?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se o nich, že jsou vášnivé, divoké a nespoutané, a proto bývají předmětem sexuálních fantazií mnoha mužů. Mezi slavnými je zrzek pěkná řádka, a to i přesto, že podle odhadů mají přirozeně zrzavé vlasy jen asi dvě procenta populace. V dnešní době už zkrátka není nutné spoléhat na přírodu.

Článek

Zrzavé děti bývají ve škole z nepochopitelných důvodů terčem posměchu. V dospělosti se přitom mnohé ženy barví na zrzavo dobrovolně. Které ze slavných zrzek to podle vás sluší nejvíc?

Vica Kerekes (37)

Mezi ohnivé zrzky patří slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes. Ta se do povědomí českých diváků zapsala hlavně díky roli sexbomby ve filmu „Muži v naději“, kde ukázala i poprsí. Herecké ambice neměla Vica vždy, původně se chtěla stát policistkou, ale neprošla přes přijímací zkoušky. Pro policii je to velká škoda, zločinci by se jí pravděpodobně sami dobrovolně vzdávali.

Foto: Profimedia.cz

V soukromí se Vica Kerekes drží usedlejšího stylu. Sex-appealu má na rozdávaní i bez hlubokých výstřihůFoto: Profimedia.cz

Emma Stone (29)

Americká herečka Emma Stone s barvou vlasů ráda experimentuje. Málokdo by asi tušil, že její pravá barva je blonďatá. Nějaký čas nosila i hnědou, ale opakovaně se vrací k zrzavé, která je příjemným kontrastem k její porcelánové pleti.

Foto: Profimedia.cz

Emma Stone patří mezi módní ikonyFoto: Profimedia.cz

Hana Vagnerová (35)

Na zrzavou vsadila i vždy usměvavá herečka Hana Vagnerová, na kterou v Česku nějakou dobu nenarazíte. Momentálně pobývá za oceánem, studuje totiž herectví v Los Angeles. Přivydělává si tam také jako modelka.

Foto: Profimedia.cz

Zářivá barva Haně Vagnerové slušíFoto: Profimedia.cz

Julianne Moore (57)

Oscarová herečka Julianne Moore patří k vyvoleným, kteří za zrzavou barvu vděčí přírodě. I když odstín si samozřejmě nechává korigovat kadeřníkem. Někdy je výraznější a zářivější a někdy tmavší. Vždy je ale velmi přirozený.

Foto: Profimedia.cz

Jako zrzka je herečka roztomilá i na prahu šedesátkyFoto: Profimedia.cz

Markéta Hrubešová (46)

K atraktivním českým zrzkám se řadí herečka Markéta Hrubešová. Nejenže to vypadá, že vůbec nestárne, ale navíc je i vášnivou kuchařkou. A to musí být pro muže vražedná kombinace. Pravidelně vystupuje na gastro festivalech a vydala i několik kuchařských knih. V životě to má vyvážené. Od herectví si utíká odpočinout k plotně a od plotny k herectví.

Foto: Profimedia.cz

Zatím posledním autorským počinem Markéty Hrubešové je pohádková kuchařka pro dětiFoto: Profimedia.cz

Christina Hendricks (43)

V případě americké herečky Christiny Hendricks si možná ani nevšimnete, jakou barvu má na hlavě. Pozornost totiž upoutá její výstřih. Vnadná herečka se narodila jako blondýnka, ale i ona dala přednost šik zrzavé.

Foto: Profimedia.cz

Christina si libuje v hlubokých dekoltechFoto: Profimedia.cz

Michaela Maurerová (38)

Ostudu zrzkám nedělá ani herečka Michaela Maurerová. Její přirozená barva je sice tmavě hnědá, ale zrzavou nosí už pět let. Vlasy tak prý konečně vyjadřují její povahu – divokost, ohnivost a temperament.

Foto: Profimedia.cz

Zelená se k zrzavým vlasům skvěle hodíFoto: Profimedia.cz

A co vy, nechala byste se obarvit na zrzavo?

Reklama

Související témata:

Načítám