Hlavní obsah

Slavní rodiče a jejich děti: Jsou si podobní?

Foto: isifa

Madonna a její dcera Lourdes podobu nezapřouFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do soukromí slavných nahlížíme s velkou dávkou zvědavosti. S kým žijí, a jak vypadají jejich děti? Alespoň na tuto druhou otázku vám dnes nabízíme odpověď.

Článek

Pátrali jsme v rodinných albech slavných a hledali odpověď na to, zda jsou jim jejich děti opravdu podobné.

Cher má syna i dceru v jednom

Podobu mezi slavnou zpěvačkou a její dcerou Chastity Sun (43) bychom hledali obtížně. Tentokrát ani ne kvůli tomu, že už ani Cher nemůže pamatovat, jak vypadala bez všech těch plastik. Důvodem je fakt, že její dcera změnila pohlaví a také díky operacím je z ní dnes urostlý a zřejmě i spokojený muž Chaz Bono.

Foto: isifa

Cher má syna i dceru v jednomFoto: isifa

Madonnu kritizuje vlastní dcera

Šestnáctiletá Lourdes svojí mamku opravdu nezapře. Ani podobnými rysy obličeje, ale už vůbec ne snahou být na očích, šokovat a udržovat novináře stále ve střehu. Lourdes je známá nejen svými netradičními oblečky, výrazným líčením, ale i tím, že se nebojí kritizovat svou slavnou matku za to, že se chová nepřiměřeně svému věku.

Foto: isifa

Madonny dcera občas nenechá na matce „nit suchou"Foto: isifa

John Travolta – táta ideál

Rodina Johna Travolty je jak vystřižená z romantického seriálu. A přesně taková je i jeho třináctiletá dcera Ella Blue, kterou jste mohli potkat i v Karlových Varech na festivalu. Že jednou vyroste do krásy, je jasné už teď – a že zdědila rysy po svém otci, to také. Evidentně ale podědila i jeho schopnost chovat se mile a příjemně, vlastně až „nehvězdně“, za což sklízí chválu.

Foto: isifa

Ve tváři dcery Johna Travolty společné rysy vidímeFoto: isifa

Která je ta mladší Presley?

Jsou fotky, na kterých je jen těžko poznat, kdo z těch dvou je matka, a kdo dcera. Priscilla a Lisa Marie (45) Presley jsou si podobné, ale hlavně Priscilla opravdu mate tím, jak dobře na svůj věk vypadá. Lisa Marie má ale také pár rysů svého slavného otce Elvise, ke kterým se přidal i talent, který jí zaručil kariéru zpěvačky a textařky.

Foto: isifa

Komu je víc podobná Lisa Marie Presley?Foto: isifa

Halucinace, nebo je to syn Petra Rychlého?

Ondřej ani nemusí vytahovat občanku, abyste uhádli, že to je syn úspěšného herce Petra Rychlého. Podobu svého otce rozhodně nezapře. Což by asi ani nechtěl, protože z ní může i něco vytěžit – například roli syna seriálového doktora Mázla. Příležitost postavit na plac opravdového otce a syna si produkce Ordinace v růžové zahradě opravdu nemohla nechat ujít.

Foto: archiv TV Nova

Důkaz o síle genetiky – syn Petra Rychlého je jako jeho klonFoto: archiv TV Nova

Synové Simony Krainové

Krásná Simona si své dva syny pořídila poměrně rychle za sebou – a ačkoli média často upozorňují na podobu maminky a Bruna i Maxe, nám přijde, že jsou až na pár detailů věrnou kopií tatínka. Ale uvidíme, co přinese čas – u sotva ročního a sotva tříletého chlapce se může vzhled ještě výrazně změnit. Roztomilí jsou ale už teď.

Foto: isifa

Simona Krainová a její synové Max a BrunoFoto: isifa

Divoká Kelly Osbourne

Kelly Michelle Lee (28) je krásná po mamince a divoká po tatínkovi. Nezapírá, že prošla obdobím plným alkoholu a drog. Fotky z relativně nedávné doby jsou zas důkazem toho, že ani dobré jídlo jí nebylo cizí. Živí se jako zpěvačka, módní návrhářka a kritička, moderátorka… Jestlipak se dočkáme chvíle, kdy se usadí?

Foto: isifa

Dcera Osbournů je také podobou nezapřeFoto: isifa

Tlupa od Beckhamů

Když vyjde do ulic rodinka Beckhamů, je vždy na co se dívat. Všichni jsou skvěle „vystajlovaní“ a během pár dní podle nich oblékne své děti půl světa. Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) i malá Harper (2) se už jako malí stali módními ikonami. Pokud hledáte v jejich tvářích podobu rodičů, pak zjistíte, že jde většinou o docela rovnoprávný mix obou.

Foto: isifa

Tady všude jdou BeckhamoviFoto: isifa

Urozená famílie

Synové prince Charlese jistě nezapřou geny své matky, princezny Diany. William i Harry se dovedou podívat „zespoda“ pohledem, který vám Dianu připomene okamžitě. Tedy hlavně William… I když je pravda, že čím jsou starší, tím víc jdou oba do podoby svého otce. Ti, kdož mohou soudit nejen z fotek, ale tvrdí, že podoba s matkou je i v jejich povaze.

Foto: isifa

Hrdý otec princ Charles se svými synyFoto: isifa

Ondřej Brzobohatý je celý otec

Čerstvý třicátník Ondřej svého otce jistě nezapře – možná tvarem obočí, nosu nebo rtů. Ale také intonací hlasu, klidným výrazem. Protože po obou rodičích zdědil herecké nadání, jistě budeme svědky jeho zajímavé kariéry. Ondřej je osobnost, kterou nelze přehlédnout – samozřejmě i díky tomu, že randí s jednou z nejkrásnějších žen téhle planety, Táňou Kuchařovou.

Foto: isifa

Na Radoslava Brzobohatého můžete zavzpomínat i při pohledu na jeho synaFoto: isifa

Jsou podobné svým rodičům? Co si o tom myslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám